Minimum hány g/m2 súlyú vakondhálót érdemes lefektetni?
Kapható 20g-25g/m2 és 60g/m2 súlyú anyag is a piacon. Nyilván a vastagabb biztosabb, de ha felesleges pénzkidobás, akkor nem költenék többet. Elegendő a 20-25g-os (tehát vékonyabb anyagú) termék? Van valakinek kifejezetten rossz tapasztalata gyengébb vakondhálóval vagy nem tudja elszakítani azt sem?
Köszönöm.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Kezdő kertészkedő vagyok. Olvasgattam itt a témában. Először borsót szeretnék majd ültetni kora tavasszal, hogy esetleg a helyére majd mást tudjak tenni. Melyik borsó bírja jobban a hideget? Lehetőleg olyan fajtát szeretnék, ami nagyobb hüvelyeket terem és nem 1-2...
Eddig nem ültettem ilyen zöldségeket a kertben. Idén szeretnék új zöldségekkel próbálkozni.
Olyan növényben gondolkozom, ami nem foglal sok helyet. Sajnos beton kerítés van, eléggé lelombozó látvány.
Találtam pár ültetotálcát de eltero a meretuk.
Jelenleg férjemmel és kislányunkkal élünk hárman. Később biztosan egy családtag is hozzánk kerül majd. Jelenleg olyan 90 m2 veteményem van, ott termesztettem magunknak.Házunk déli fekvésű és az udvaron általában teljesen átfúj a szél. Ha vásárolunk fóliasátrat, akkor a...
Kaptam szővesszőt most decemberben. Erdemes ezt most ledugni kint a földben vagy inkabba a lakásban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!