Liberialista ként mi a véleményed az lmbtqról és a vívmányairól?
Vívmány
A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan liberalisták,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Semmi, békén kell őket hagyni aztán majd megszokják az emberek. Ugyanúgy mint a divat, először különleges aztán normalizálódik.
Régen is voltak emósok meg hipszterek akiken mindenki csodálkozott, most meg leszarjuk őket.
Egyedül a fidesz és a birkák tartják napirenden ezt a témát. Ami igazából többet tesz a melegekért mint bárki más.

válasza:Mégis mi köze van a liberálisoknak az lmbtq-hoz és a szivárványos rendőrautókhoz? És ezek miért lennének vívmányok?
Liberálisként nekem csupán a kissebségek jogainak elismerése fontos (amíg másokat ezek a jogok nem korlátoznak), abszolút hidegen hagy, hogy ezek a kisebbségek egyébként kicsodák, micsodák.
11-es
,,Mégis mi köze van a liberálisoknak az lmbtq-hoz és a szivárványos rendőrautókhoz? És ezek miért lennének vívmányok?"
Azért ,mert a liberálisok engedik legalizálják az ilyen lmbtq-s dolgokat!:)
Egy szélsőjobbos párt betíltaná őket míg a baloldal azon belűl is inkább a liberálisok legalizálják,engedik,szabaddá teszik!
LiberaL=Szabad,engedékenység
liberális (melléknév)
Engedékeny (személy, közösség), aki nagyobb egyéni önállóságot, több szabadságot nyújt a szokásosnál vagy elvártnál.
A lmbtq-s rendőr autó az a lmbtq vívmánya ,de mivel ezt valakik jóvá hagyják nekik így azok vívmányai is sajnos(közvetetten) ;(
Hogy miért kérdezem ezt?
Azért ,mert kíváncsi vagyok a ti véleménytekre ,gondolataitokra :)
További kérdések:
Eszenyi legalább kiállt, de úgy látom Róbert inkább csendben kivár. A telex természetesen le se hozta, csak addig voltak nagy hévvel, míg Eszenyit kellett szidni. Most már hirtelen nem is fontos mi történt.
Nagyon elegem van már az egész politikából (Most függetlenül a választásoktól) nem látok már egy normális poszot csak a politikát.
Látom, hogy sokan erősen támogatják, ezért kérdezem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!