Rendeltetek már a Sportano.hu oldalról? Mennyire megbízható?
Most rendeltem tőlük.
Első napon késő este leadtam a rendelést a honlapon.
Másnap átadták a csomagküldő szolgálatnak.
Harmadik nap reggel leszállították.
Azt kaptam, amit rendeltem.
Szóval teljesen megbízhatóak.
Cégként vásároltam ettől a lengyel áruháztól, mivel a kosár menüben egyértelműen fel volt tüntetve, hogy érvényes EU-s adószám esetén nettó áron lehet vásárolni. Az adószámomat jeleztem, ennek ellenére egy nettóként feltüntetett, de valójában bruttó összeggel kiállított számlát kaptam. Mikor ezt jeleztem, egy teljesen abszurd magyarázatot kaptam: szerintük az áruházban minden ár bruttó, és csak akkor tudják módosítani a számlát és visszautalni az ÁFA különbözetét, ha az árut átveszem.
Ezzel nemcsak hogy áfa-visszatérítés nélkül maradtam, hanem végül drágábban vásároltam meg a terméket, mint ahogy az e-mailes visszaigazolásban szerepelt. Itt már egyértelmű volt, hogy átverésről van szó, de kíváncsi voltam a hozzáállásukra, ezért vártam. Természetesen az ÁFA visszatérítésére nem került sor, és miután többször is próbáltam elérni őket e-mailben, egyszerűen nem válaszoltak.
Egy szánalmasan pitiáner társaság, amelynek a becsülete kevesebb mint 6000 forintot ér. Ha garanciális vagy egyéb problémád merül fel velük, jobb, ha előre számolsz azzal, hogy semmilyen segítséget nem fogsz kapni.
Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom velük.
A múlt hét pénteken, késő este adtam le náluk a netes rendelésemet. Jött is a visszaigazolás, hogy megkapták a rendelést, majd nemsokkal utána, hogy összekészítés alatt van.
Következő (e hét) szerdán meg is hozta a DPD a csomagot.
Ami még pozitív volt, hogy egy nemrég óta kapható, új terméket rendeltem, és valós, nagy kedvezménnyel árulták a többi webáruházhoz képest is, akciós volt a termék. Plusz kaptam a belépési kupon kóddal további 4000 Ft kedvezményt.
Így a 999 Ft futár költség mellett is jócskán nagyobb lett a megtakarításom, mintha máshonnan rendeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Nem valami csaló bolt ahol minden terméket hamisítanak?Amit terméket ott lehet venni az az is ami rá van írva?
Rendeltetek mar tole? Elore kell utalni vagy utanvettel is lehet fizetni?
Rengeteg helyen látni hamisított ízesítetlen Myprotein fehérjét, én innen rendeltem, remélem nem hamisított.
Ha igen mit? És ugye nem a savóporos tejcukros fehérjéket árulja? Vaterán már megjártam vele. Tehát kérlek írjátok le mit tudtok róla.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!