Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rendeltetek már a Sportano.hu...

Rendeltetek már a Sportano.hu oldalról? Mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy kabátot és 1 órán belúl jött egy e-mail, hogy a holnapi napon kiszállítják. Kicsit gyanús mivel eddig semmit nem kaptam meg ennyire gyorsan 😅
2022. dec. 5. 18:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Most rendeltem tőlük.

Első napon késő este leadtam a rendelést a honlapon.

Másnap átadták a csomagküldő szolgálatnak.

Harmadik nap reggel leszállították.

Azt kaptam, amit rendeltem.

Szóval teljesen megbízhatóak.

2023. ápr. 29. 10:16
 12/17 anonim válasza:
Rendeltem tőlük 2 terméket, azonnal visszaigazolták, és a GLS 4 nap múlva kiszállította, úgy, hogy lengyelországi raktárból jött az áru. Volt benne még visszáru feladóvevény is, ha vissza akarnád küldeni. Nagyon korrektek, ajánlom.
2023. jún. 15. 13:08
 13/17 honor967 válasza:
Sziasztok! Abszolút pozitív élményt osztok meg veletek! A hozzászólásokat olvasva, volt bennem némi félelem a rendeléssel kapcsolatban, vízszűrőbe való tartalék szénszűrő betétet akartam rendelni és csak ezen az oldalon volt elérhető a termék! Vasárnap adtam le a rendelést, rögtön jött a visszaigazoló e-mail, hétfőn kaptam az értesítést a futárszolgálattól, hogy átvették a csomagot (Lengyelországi címen), szerdán megérkezett, pontosan az amit rendeltem! A csomagban volt kitöltött öntapadós matrica, ha bármi problémám lett volna és esetleg visszaküldeném a csomagot! Minden rendben lezajlott, szerintem rendben van ez a cég! 😊
2024. júl. 24. 17:37
 14/17 anonim válasza:
Ez egy rohadt lehuzos kreten brigad! Nem az abai, hogy lengyel! Az a baj, hogy ha elore kifizeted amit rendelsz akkor bukta a penz es bulta a rendeles is! Valami forditogeppel valaszoljak a suletlensegeket aztan eltunnek!
2025. jan. 28. 22:09
 15/17 Nem ajánlom! válasza:

Cégként vásároltam ettől a lengyel áruháztól, mivel a kosár menüben egyértelműen fel volt tüntetve, hogy érvényes EU-s adószám esetén nettó áron lehet vásárolni. Az adószámomat jeleztem, ennek ellenére egy nettóként feltüntetett, de valójában bruttó összeggel kiállított számlát kaptam. Mikor ezt jeleztem, egy teljesen abszurd magyarázatot kaptam: szerintük az áruházban minden ár bruttó, és csak akkor tudják módosítani a számlát és visszautalni az ÁFA különbözetét, ha az árut átveszem.

Ezzel nemcsak hogy áfa-visszatérítés nélkül maradtam, hanem végül drágábban vásároltam meg a terméket, mint ahogy az e-mailes visszaigazolásban szerepelt. Itt már egyértelmű volt, hogy átverésről van szó, de kíváncsi voltam a hozzáállásukra, ezért vártam. Természetesen az ÁFA visszatérítésére nem került sor, és miután többször is próbáltam elérni őket e-mailben, egyszerűen nem válaszoltak.

Egy szánalmasan pitiáner társaság, amelynek a becsülete kevesebb mint 6000 forintot ér. Ha garanciális vagy egyéb problémád merül fel velük, jobb, ha előre számolsz azzal, hogy semmilyen segítséget nem fogsz kapni.

2025. febr. 2. 10:17
 16/17 anonim válasza:

Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom velük.

A múlt hét pénteken, késő este adtam le náluk a netes rendelésemet. Jött is a visszaigazolás, hogy megkapták a rendelést, majd nemsokkal utána, hogy összekészítés alatt van.

Következő (e hét) szerdán meg is hozta a DPD a csomagot.

Ami még pozitív volt, hogy egy nemrég óta kapható, új terméket rendeltem, és valós, nagy kedvezménnyel árulták a többi webáruházhoz képest is, akciós volt a termék. Plusz kaptam a belépési kupon kóddal további 4000 Ft kedvezményt.

Így a 999 Ft futár költség mellett is jócskán nagyobb lett a megtakarításom, mintha máshonnan rendeltem volna.

2025. máj. 17. 21:48
 17/17 anonim válasza:
Én egy görkorit tervezek venni onnan, de nagyon vacilálok. Ahogy látom nagyon vegyesek a tapaszgalatok, így ez megnehezíti a dolgom a döntéshozatalban:D
2025. júl. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A Shop. Builder jó oldal? Megbízható? Rendeltetek már innen?

Nem valami csaló bolt ahol minden terméket hamisítanak?Amit terméket ott lehet venni az az is ami rá van írva?

Testmester. Neten elitman mennyire megbizhato?

Rendeltetek mar tole? Elore kell utalni vagy utanvettel is lehet fizetni?

Enproteinem.hu-ról rendeltetek már? Megbízható? Nem hamisított terméket árulnak?

Rengeteg helyen látni hamisított ízesítetlen Myprotein fehérjét, én innen rendeltem, remélem nem hamisított.

Wheyprotein.hu megbízható, rendeltetek már?

Ha igen mit? És ugye nem a savóporos tejcukros fehérjéket árulja? Vaterán már megjártam vele. Tehát kérlek írjátok le mit tudtok róla.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!