Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testmester. Neten elitman...

AlexKaresz kérdése:

Testmester. Neten elitman mennyire megbizhato? Rendeltetek mar tole? Elore kell utalni vagy utanvettel is lehet fizetni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgyi tudom van utánvét is, de személyesen is tudsz venni ilyen értelemben nem fog átbni, tényleg árul, a minőségéről nem tudok mit mondani, ha kiprobáltam érdekelne a vélemény :)
2017. máj. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Az asos webshop megbizhato?

Ti mar rendeltetek onnan? A meretezesuk olyan mintha pl bemennel a h&mbe? Mennyi ido meg kiszallitjak? Hazhoz jon?

Enproteinem.hu-ról rendeltetek már? Megbízható? Nem hamisított terméket árulnak?

Rengeteg helyen látni hamisított ízesítetlen Myprotein fehérjét, én innen rendeltem, remélem nem hamisított.

Wheyprotein.hu megbízható, rendeltetek már?

Ha igen mit? És ugye nem a savóporos tejcukros fehérjéket árulja? Vaterán már megjártam vele. Tehát kérlek írjátok le mit tudtok róla.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!