Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hot bet az egy scam oldal?

Hot bet az egy scam oldal?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég rátaláltam és regisztráltam rajta.Hát az oldal hihetőnek látszik de nem szeretnék pénzt feltölteni mert nem tudom a pénzt majd ki lehet szedni.Akkor ez egy scam oldal vagy tényleg megkapom a pénzemet?

2023. márc. 12. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:

HotBet?

Ez olyan mint a múltheti kérdés...

2023. márc. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Bethunter sportfogadási oldal vélemények?

Van esetleg valakinek velük rossz/jó tapasztalata? Folyamatosan rakják ki mekkorákat nyernek velük az emberek de nem tudom érdemes e 40 000ft-ot/hó rákölteni, mert személyes tapasztalatot még nem igazán hallottam senkitől.

Van jól bevált meccselemző oldal/alkalmazás?

Olyan appokat/oldalakat keresek ahol jól meg tudom nézni és kielemezni magamnak a sárgalapokat gólokat hasonló dolgokat. Pl mint a sofascore csak annál valami komolyabbat több lehetőséggel lehet külföldi oldal is. Ismertek ilyet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!