Kalória. Mi az igazság?

válasza:Ha 600 kcalt elhasználsz sportra és 600 kcalt pluszban megeszel, akkor kalória szempontjából ott vagy, mintha nem sportoltál volna és nem ettél volna többet az alapkeretednél.
Ha fogyni akarsz, akkor a sporttal elhasznált kalóriákat ne pótold, akkor leszel kalóriadeficizben.

válasza:

válasza:

válasza:4 köszönöm
5 már nem hat rám a bunkóság. Az edzőterembe mondta nekem valaki - nyilván nem egy edző - hogy hiába tornázom le azt a kb 600 kalóriát ha ugyanúgy eszem, mert mivel a szükségletem is magasabb lesz így abból vonódik le az hatszáz és így ugyanúgy 1800 a végeredmény. Micsoda különbség van emberileg közted és köztem. Én nem mondtam neki hogy általános iskola 2. osztály...

válasza:6
Mi csak azt nem értjük, hogy milyen logika mentén merült fel ez benned hogy ha több kalóriát fogyasztasz és többet is viszel be kb ugyanannyival attól majd fogysz?
További kérdések:
Akit érdekel a téma írjon csak, meg normálisan tud válaszolni.
Semmi tapasztalatom nincs ilyen téren, jégkorin sem vagyok túl jó (tudok menni, körbe fordulni, meg éppenhogy hátra haladni) , hogy ennyivel érdemes-e belevágni a nyárra vagy inkább hagyjam?
Nagyon nagyon izzadós vagyok mindig is az voltam, de ez az utóbbi években csúcsosodott ki legjobban. Nyáron napi 2× fürdök reggel és este, vastagon kenem magam dezodorral (secret izzadasgatló) mégis ott van mindig a pólómon az a kellemetlen folt. Egy csomó szép...
Művészi torna tanár volt a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elején, és a budapesti XIII. kerület Fürst Sándor utcából lett Hollán Ernő utcában, tán a 9. ház kapujába volt kiírva a neve, ahol Lenke (néni) zongorázott, amíg le nem lett szegény cserélve...
Sziasztok! Sajnos sehol nem találok információt az árról. Illetve ha valaki esetleg jár oda, vagy ismeri az ottani edzéseket, örömmel venném ha leírná a tapasztalatait! Felnőtt kezdőként szeretnék eljárni bokszolni. Köszönöm!
Lassan 1 éve hogy fogadgatok kisebb nagyobb tétben, és nem is ment rosszul de most ez a vb elvitte az összes hasznonat sőt mínuszt is termelt, attól félek a lekötésemhez kell nyúlnom. Mit csináljak egyszerűen semmit nem találok el kétségbeesetten olvasgatok minden...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!