Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Ti hogyan szoktáto...

Testépítők! Ti hogyan szoktátok lemérni az egyes kajákat a konyhai mérlegen?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy pl a rizst szárazon kell lemérni és úgy kiszámítani a ch menyiségét. Gondolom a banánról le kell venni a héját és úgy lemérni, stb.

Na most a csirkecombról le kell fejteni a húst és úgy lemérni, vagy mehet csontostól is??

Ilyenekre gondolok, írnátok pár tippet?


2011. febr. 6. 07:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindent nyersen mérünk(rizs csirkemell...stb),banánt ne méregesd,mivel a csontban nincs fehérje,nyilván a színhúst vesszük alapul!
2011. febr. 6. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugye ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan...
2011. febr. 6. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!