A fogyókúra rovatosok megőrültek?
Bármit kipróbálnak, csak mozogni ne kelljen!
Minden hülyeséget elhisznek, csak egyszer se kelljen megemelni a hatalmas valagukat!
Komolyan én is piacra dobok már valami kamu fogyasztószert, mert ezek amilyen hülyék, mindent elhisznek.
Maximálisan egyetértek minden válaszolóval.:D
Komolyan mondom,úgy sajnálom őket,de a szép szó már rég nem segít(persze mindig azzal kezdem)...az előbb is kénytelen voltam "leordítani" egy-két fejet,szembesítettem őket az igazsággal,erre megkaptam,hogy öntelt bunkó pszichopata vagyok.:D
Azok megőrültek :)
Én próbálok néha helyreigazítani pár elvetemültet, de áhh... szélmalomharc :D
Mondjuk igaz, ebben a témában is akad 1-2 kirívó eset, de ez azért más... Ott ( a f.kúró rovatban) úgy vannak az emberek, hogy "na énmost szültem egy "diétát", veregessétek meg a vállam, hogy jó, de ne merjétek kritizálni, mertez qvaélet hogy jó (mer kiskegyedbe' bennevótt)".. Múltkor egy magát dietetikusnak mondó személy tanácsolta, hogy 6 után gyümölcsöt egyen a delikvens, meg a túró legyen elfelejtve.
Ebben a rovatban inkább tanácsokat kérnek és (sz.tem) meg is fogadják.
"Jah "f. kúra rovat" akart lenni"
Nem mindegy, hogy túró-kúra vagy kúrótúra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!