Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Andriol Testocaps 40mg kúrát...

Andriol Testocaps 40mg kúrát érdemes csinálni? (azért gondoltam erre mert 6dobozzal tudnék szerezni eredetit patikából)

Figyelt kérdés

nem a legolcsóbb cucc és nem is a leghatásosabb de legalább tuti nem kamu sz@r!!

mi a véleményetek erről az anyagról?van olyan aki használta?

tudom nem a legjobb szer nem várhatok tőle hihetetlen tömegnövekedést(egy ismerős szerint kicsit jobb mint a szemes Stanozolol(abból is az eredeti persze)

napi 6kapszulára gondoltam 4óránként beszedve hogy a

legjobb legyen a hatása...max másfél hónapig szedném..

utána kellene Zitazonium és Clomid? úgy tudom nem..

remélem Clint is válaszol mert az ő véleménye rengeteget számítana..

köszi a hozzászólásokat előre is!!

2011. máj. 22. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

mark86

nem nagyon özönlenek a válaszok barátom!

clint-nek nem tudsz írni privátba?

2011. máj. 22. 20:37
 2/14 A kérdező kommentje:

hát nem igazán:D:D

pedig nem full tudatlanba irtam ki a kérdést szerintem...

inkább sokan leszarják... megint egy kokszos f@sz és lép is tovább:)akkor rá kell írjak Clint-re privátba..

Márk86-naked mi a véleményed erről a cuccról?

2011. máj. 22. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:

én nem értek hozzá...

;)

2011. máj. 22. 21:19
 4/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Nagyon minimális a hatása.

Ha 4 óránként veszel be egyet, akkor a tesztoszteron-koncentráció soha nem lesz magas.

Egyetlen értelmes felhasználási terület a doppingellenőrzés előtti használat, amikor segít az izomzatot megtartani és hamar kiürül a verseny előtt.

Ekkor viszont aromatáz -gátló kell mellé.

Sztem add el versenyzőknek, és vegyél normális tesztót (az az egy, amit még lehet kapni eredetit Mao.-on)

Az Omnában még nem csalódott senki :-)

2011. máj. 22. 21:31
 5/14 TOMAtm ***** válasza:

ha van rá ZS-d akkor toljad,mert úgy tudom rettenet drága ha kúrához akaord használni.valóban kicsit jobb mint a stana,de igazából szerintem amit azzal elérhetsz azt sima naturállal is elérheted,csak max tovább tart.

a kamu sz*rokról meg annyit h ha soha nem kokszoltál akkor a leggyengébb cucc is atombombának fog látszani a saját szemedben,mert nem ehhez vagy hozzászokva.de ez kétélű fegyver ám,mert amikor elfogy a cucc és kisebb meg gyengébb leszel akkor jön majd az erősebb kúra aztán a mégerősebb és ez egy ördögi kör,ezt olyan érti csak akinek van viszonyítási alapja.vegyük pl a kocsikat.ha egy szakadt 1200es zsigád van és átülsz egy vadiúj 2000es kocsiba aztmondod aztak*rva de állatul megy,deha egy 6000es aston martinból ülnél át akkor mit szólnál?ez itt a buktatója a dolognak.ha egyszer belekóstolsz,nincs megállás,vagy elfogadod ami marad azt.

2011. máj. 22. 21:31
 6/14 A kérdező kommentje:

értem..ép ez az hogy nem az első kúrámm lenne..

már volt dologom danabol-lal és Stanozolol-lal is..

erre a cuccra azért gondoltam mert nincs kedvem kamu sz@rokat szedni vagy szúrni..

sokan ajánlották a Testosteron Enantát-ot(Galenika) mert állítólag"abból van a legkevesebb kamu" kamu mindenből van meg jó is csak ki kell fogni a környéken nem künnyű jót találni semiből..lehet az enantát-ot kellene bepróbálni mi e véleményetek??

2011. máj. 22. 21:57
 7/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Van ám több lehetőség is.

Amerikában már megszokott dolog, hogy a testépítők saját maguknak készítik az anyagot.

Így tuti benne lesz, a kívánt minőségű és mennyiségű hatóanyag.

Mi szokás szerint le vagyunk maradva 10-15 évvel, nálunk még el lehet adni mindenféle gagyi, thaiföldi putriban készült szarokat, aranyárban.

Én már magamnak csinálom itthon, a hatóanyagot és kellékeket kintről meg lehet rendelni.

Ha tudnátok mennyibe kerül, sírva fakadnátok :-))))

Ilyen minőséget nem kapni sehol...

2011. máj. 22. 22:34
 8/14 TOMAtm ***** válasza:

sajnos Amigo-nak igaza van teljes mértékben.a Pakisztáni istenkirály sustanon is előállítható egy baranya megyei kifőzdében(és tényleg!)

Valóban többre mennél Enantáttal,tegyél mellé boldenont vagy decá-t(ami megintcsak ritkaság).8-10 hétig nyomhatod,közepétől mehet stanazolol is.utána nolvadex(vagy zitazonium) 2 hetére az utolsó adagtól meg 5 naponta a HCG.ja a kúra alatt nemárt proviron mert a teszto aromatizál és ugye nem zsírban szeretnénk eredményeket elérni(igazából bármilyen anti-aromatáz jó,legjobb a Gaspari Novedex,ha ezt szeded valszeg még HCG sem kell a kúra végén)

2011. máj. 23. 18:19
 9/14 A kérdező kommentje:

értem..akkor marad az Enantat-heti 2-re gondoltam szerintetek sok lenne? azért gondoltam 2-ampullára/hét mert lehet nincs meg benne a kellő hatóanyag-bár Szabadka nem a vélég végén van de ki tutdja(emberem onnan hozza gyógyszertárból)ha minden igaz:)

mire érdemes figyelni a Galenikás Enantát-nál? az ampullák feliratozás,doboz ezekre értem...

köszi a segítséget!!

2011. máj. 23. 18:56
 10/14 °:Amigo:° ***** válasza:

Heti 2 enantate nem sok, főleg ha túl olcsó cuccról van szó.

(utoljára 350 -ért kináltak Galenikas tesztot, de annyiért se kell)

:-)

Namost ha gyógyszertárinak mondják akkor nem lehet olcsó, ha olcsó, akkor az UG gyártmány, ami vagy ó vagy nem...

3-4 éve próbálkoztam vele, 2-3 napig éreztem némi hatást úgyhogy szerintem kevés propionate észter lehetett benne, de miután átálltam Omnadrenre, egyből éreztem a különbséget.

Tudtátok, hogy a tesztoszteron észtertől függően 1-2 dollárba kerül nagyker áron grammonként (1000 mg.)

Az ampulla és a csomagolás többe kerül, mint maga a hatóanyag :-)

Lehet el is kezdem gyártani....

:-)

2011. máj. 24. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik ember az erősebb?

Aki body buildingezik vagy aki erős fizikai munkát végez. Azt tudom hogy a testépítés is fizikai munka de én nem olyanra gondoltam.

Ajánlanátok egy tartós légpuskát?

Én egy LIDER 45-re gondoltam de azt mondják hogy hamar tönkremegy .

Jumbo Professional vagy Brutal Gainer?

Már egy jó ideje nemtudok hízni, ezért gondoltam hogy valamilyen tömegnövelővel megemelném a kalóriabevitelem.

Kondis edzés után mit ajánlotok táplálék kiegészítőnek?

Kezdő vagyok, étrendem nincs rendben edzés után sem tudok mindig húst enni. Vagy csak rontanék vele? (Ilyen nagy dobozos muscle izékre gondoltam)

Fehérjeporról mit kell tudni? Káros? Mivel nem kerül minden nap az asztalra hús, ezért gondoltam erre. Internetről lehet rendelni? Vagy menjek egy...

és melyiket rendeljem, honnan? előre is köszi a segítséget, de ehhez semmit sem értek testépítek

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!