Csáó! 15 éves vagyok szeptember óta kondizok és jumbo + étrend mellet sikerült 55kg ról 65 felfejlődni de most megáltam a fejlődésben. Lenne vmi haszna hogyha valami új tömegnövelöt probálnék ki? és melyik a legjobb hogy súlyra mennyen?
csináld amit mondtam,és ha 3-4 hónap múlva sincs változás akkor van "baj",elvileg itt minimum fél években mérünk.
a másik meg: lehet kilóra nem,de a tükörben látszik a változás.
Egyél többet húsból, ez kevés.
Variálj a gyakorlatokon, csinálj egy új edzéstervet, és is azt fogom most.
Az elején kezdőként még könnyű volt fejlődni. A semmihez képest a rossz edzés is ér valamit, valamint a sz@r kaja is hoz pár kilót.
10 hónap alatt 10 kiló az siralmas.
Én edző vagyok, most is foglalkozok kezdőkkel.
Legutóbb múlt hétfőn kezdtem egy sráccal, 66 kilóról 69 -re jött föl 1,5 hét alatt. Ez átlagosnak mondható.
10 kilót egy kezdő 2-3 hónap alatt felszed, ha szakemberrel edz. (ha nem akkor időt és pénzt pocsékol ill. rosszul tanulja meg a gyakorlatokat)
Ezért megéri szakemberhez fordulni, ő garantáltan kimozdít a holtpontról.
Ne is "csodaszerekben" gondolkodj, hanem ilyen jellegű segítségre lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!