Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Margit szigeten milyen...

A Margit szigeten milyen hosszú egy kör a rózsaszín futó úton?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Rekortán-nak hivják a "rózsaszin futó utat" és a hossza: 4,22km.
2011. aug. 12. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Azt hittem, hosszabb.
2011. aug. 12. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
5300 méter
2011. aug. 12. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
igaz, benéztem.
2011. aug. 12. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. aug. 12. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek nem gáz, ha belerakok egy csillogós színes (rózsaszín vagy piros) bizsusban kapható (mű) virágot a hosszú fekete hajamba?

Még nincs ilyenem, de erősen gondolkozok rajta, hogy kéne, mert nagyon tetszik, szépen csillog és szép a színűk. :) A rózsaszín és a piros tetszik a legjobban. Ki lenne teljesen engedve a hajam és csak az egyik oldalra tűznék ilyet. Persze hozzá illő ruhát is vennék...

Rózsaszín vizelet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Tegnap este nagyon megijedtem. Nem igazán mondanám véresnek, inkább rózsaszínes volt a vizeletem, a papíron is látszott, és nyomást éreztem a hólyagomnál. A 30 napos ciklusomból ma vagyok a 15-en, ma egész nap figyelgettem a vizeletem, semmi hasonlót nem látok és nem...

Csajok! Nektek bejön a nem túl hosszú szárú világos rózsaszín tornacipő?

Röviden összegezve a kinézetét :világos (majdnem baba)rózsaszínmagassága ekkora: az orra is rózsaszín és a talpa meg a cipőfűzője fehér csaknem sűrűn díszítve van vékony rózsaszín gyöngyökkel melyek fordított háromszögeket adnak ki....nos sorry a hülye fogalmazásért ...szóval nektek bejön?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!