A Margit szigeten milyen hosszú egy kör a rózsaszín futó úton?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még nincs ilyenem, de erősen gondolkozok rajta, hogy kéne, mert nagyon tetszik, szépen csillog és szép a színűk. :) A rózsaszín és a piros tetszik a legjobban. Ki lenne teljesen engedve a hajam és csak az egyik oldalra tűznék ilyet. Persze hozzá illő ruhát is vennék...
Tegnap este nagyon megijedtem. Nem igazán mondanám véresnek, inkább rózsaszínes volt a vizeletem, a papíron is látszott, és nyomást éreztem a hólyagomnál. A 30 napos ciklusomból ma vagyok a 15-en, ma egész nap figyelgettem a vizeletem, semmi hasonlót nem látok és nem...
Röviden összegezve a kinézetét :világos (majdnem baba)rózsaszínmagassága ekkora: az orra is rózsaszín és a talpa meg a cipőfűzője fehér csaknem sűrűn díszítve van vékony rózsaszín gyöngyökkel melyek fordított háromszögeket adnak ki....nos sorry a hülye fogalmazásért ...szóval nektek bejön?
Gyerekkori emlék, minden segítség nagyon jó lenne!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!