Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó érzés kigyúrtnak, izmosnak...

Jó érzés kigyúrtnak, izmosnak lenni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 14:10
1 2 3 4
 31/37 lee12 ***** válasza:

[link]

az ilyenekre buknak nem az arnoldokra

2011. dec. 4. 19:00
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

szerintem aki a csajok miatt csinálja ezt az egészet, az egy I-D-I-Ó-T-A. az már csak 1 dolog, hogy a jó kinézet a csajoknak tetszik. egy mellékhatás.

a fő hatásai: önbizalmad lesz tőle, nem akarod magad minden percben megölni, formálja a személyiséget, megtanít kűzdeni...satöbbi. bár lehet hogy én látom rosszul..nemtudom

annyira nem értem.... ha a csajok a sakkozókra buknának, mindenki sakkozna, vagy mi a f??? bár ,nem mert azt nem tudná minden hülye művelni

2011. dec. 4. 19:24
 33/37 dag ***** válasza:
75%
Akkor f aszságon vitáztok! A NŐK NEM AZ IZMOS PALIKRA BUKNAK!!!! sokkal jobban bejönnek nekik ezek az alkonyatos nyálas sügerek! Az egész famylijájával együtt van a kis köcsög gyerekekben 50 kiló, a csajok az ilyenekre buknak!
2011. dec. 4. 19:47
 34/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg Te tévedsz. A csajok is, de a _nők_ főleg az izmos pasikat szeretik. Akikről Te beszélsz, azok a kislányok (12-17 évesig)
2011. dec. 4. 20:16
 35/37 dag ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok!

Amúgy jó érzés kigyúrtnak lenni, tudom mert voltam 54 kg is, a 190 magasságommal! Most vagyok 90, és sokkal jobb, nem csúfolnak, több csajom van, és van egy kis tekintélyem is!

2011. dec. 4. 20:24
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
118 kg vok, és eddig sose volt gond csajt felszedni akár strandon akár dizsiben és lehet hurrogni!!!!!!! de válogatni is tudtam,amikor a kidobók jönnek oda h ember mit nyomsz mert brutál a kinézeted akkor sztem az jelent vmit XD
2011. dec. 4. 20:38
 37/37 anonim ***** válasza:

mark86

Azt nem mondták a csajok hogy a vok szócska tetűégő,még egy 200kilóstól is? :) Amúgy gratulálok.

2011. dec. 4. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!