Ha egy táskába 20 kg közeli tömeget helyezek bele, majd azt a hátamra veszem, és úgy fekvőtámaszozom, az megfelel olyan 60 kg-al történő fekvenyomásnak? (a kérdés második fele lenn)
Persze csak nagyjából kérdem, mert nyilván nem pont ugyanazokat az izmokat mozgatja meg. Főleg a mellet érő része érdekel.
És igen, én 70 kg vagyok.
Ha napi 100-at megcsinálok ebből (reggel 5*10, este 5*10), elképzelhető, hogy felszedek magamra pár héten/hónapon belül 5-6 kiló izmot, ha közben rendesen táplálkozom (elsősorban fehérjedús étrend, hal, tojásfehérje, szója, stb., illetve megfelelő mennyiségű szénhidrát bevitel: szőlőcukor, puffasztott rizs, búzadara, kukoricadara, stb.)?
Főleg azért kérdem, mert nyilván azért csak fekvőtámaszról van szó, még ha nehezített is, ami egy kezdő szintű erőnléti edzés.
(A 70 kg-ból úgy 3-4 kg. zsír, amúgy meg vékony csontozatú vagyok. Egyszóval van hova fejlődnöm.)
Köszönöm!
Értem! Mindenképp megfontolom.
Egykezes fekvőtámaszra hogyan lehet "gyakorolni"? Mert nem csak erőnléti, hanem komoly egyensúlyproblémáim is vannak, úgy vélem - egy kézzel nagyon nehezen nyomom ki magam, sőt, igazán ki sem tudom.
Hogyan lehetne ezt elkezdeni? Esetleg valami tipp :-)?
Aham. Ez jó ötlet :-)
Köszi!
Ez a Fegyencedzés c. könyv mennyire hmmm "megbízható", illetve "hasznos"? Szóval lehet rá alapozni?
Gondolom te olvastad, vagy hallottál róla.
:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!