Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki volt az igazi Chong Li,...

Ki volt az igazi Chong Li, akit a Véres Játékban Bolo Yeung formál meg? Van róla kép vagy valami az interneten?

Figyelt kérdés
Én már kerestem, de mindenhol csak Bolot dobja ki.

2012. aug. 5. 12:43
 1/6 clint ***** válasza:
mível illegális versenyekről volt szó nem hiszem, hogy készülhetett kép, a másik a legyőzőtt bajnok nevét tuti megváltoztatták annak ellenére, hogy frank dux valós személy. A harmadik ezek (mível, illegálisak voltak) nagyon nem biztos, hogy így történtek ahogy dux elmondja.
2012. aug. 5. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:

biztos hogy meg volt változtatva a név,mivel az igazi minden évben megölt egy embert a verseny alatt.

szóval gyakorlatilag sorozatgyilkos volt.

2012. aug. 5. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor tényleg semmi esély rá, hogy megtaláljam. Kíváncsi lettem volna rá, mennyire hasonlított az igazi Bolora.
2012. aug. 5. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
egyébként abból is levehető a dolog,hogy a chong lee egy kínai név,a karakter meg japán.
2012. aug. 5. 22:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Az igazi Chong li japán volt?
2012. aug. 5. 22:35
 6/6 Seven05 válasza:

Már elnézést.

De ez a fejkendő, nem úgy néz ki mintha japán lenne!

Inkább Dél-Koreai!!!

[link]

2017. jan. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Az interneten valahol meg lehet tanulni online pókerezni? (de nem igazi pénzbe)

mert van olyan hogy sakksulni ott meg lehet tanulni sakkozni de én most pókerezni akarok :)

Family guy 10. évad szinkronosan várható lesz az interneten?

Felirattal már megtaláltam csak úgy nem az igazi.

Lányok, történt már veletek olyan, hogy az interneten találtátok meg az igazi nektek való pasit pl. Facebookon)?

Én még nem találtam igy meg,mert szerintem a Facebook az csak arra van hogy a képeidet vagy videóidat megosszad másokkal vagyis nem arra hogy megtaláld az igazit.Mindenki azt ír vagy rak fel amit akar.Sokak szerint az interneten kötött barátságok vagy kapcsolatok nem...

Hol vettétek ill honnan rendeltétek a borostyán láncotokat?

Akinek használt ill akinek nem használt? Arra gyanakszom, hogy nem is igazi borostyán amit rendeltem interneten, ezért érdekelne kinek mi a tapasztalata!?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!