Mennyivel nyomtok fekve? :D
Figyelt kérdés
És mennyi ideje gyúrtok?:)
Én:
1 hónapja gyúrok
40-nel nyomok fekve (először a rúd is alig ment:D)
2012. aug. 21. 00:00
11/19 anonim válasza:
nehezen fejlődő, nem hallottad? Meg az is lehet, hogy lány, ahhoz képest meg nem rossz.
12/19 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: variálom az edzést, van mikor egykezes súlyokkal kezdek, máskor rúddal, egyszer döntött padon, máskor egyenesen, egyébként személyi edzővel edzem, és ő is mondta hogy ez genetika, nehezen fejlődöm. Ez van, nem adom fel! ;)
13/19 anonim válasza:
Illetve a testalkat is döntő lehet, hiszen aki alacsony és kövér sokkal jobban nyom fekve mint egy sovány magas hát még ha a karjai is hosszúak.
14/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül, én 188-189centi vagyok, 75-ről indultam 2,5éve, és felkaptam kb 15kiló izmot azóta (meg 2-3kiló zsírt :D), inkább a genetika számít, azzal meg mázlim van.
15/19 anonim válasza:
kb. egy éve kezdtem el gyúrni, akkor ilyen 20-25 kg-val szenvedtem, most meg 55-el nyomom szériába.
se étrend-kiegészítőket, se semmit nem szedek, csak annyi, hogy eszek elég sokat, de az étrendemre se figyelek annyira, csak többet eszek, mint előtte.
viszont nem vagyok így se elégedett, jobban kéne fejlődnöm.
16/19 anonim válasza:
Normális kaja nélkül ne várj csodát. :)
17/19 anonim válasza:
közel 3 éve edzek, és tömegnövelés végén 135kg ment ki egyszer.
18/F
18/19 anonim válasza:
1 éve edzek , 70kg vagyok 70 kg val nyomok fekve , 183 cm vagyok . 16/F
19/19 anonim válasza:
Nekem a rekordom 4 hónap edzés után(diéta mellett) 100kg-ba volt 3-4 nyomás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!