Asszimmetria ellen? (kép a kérdésben)
Amint látható a jobb bicepszem sokkal nagyobb mint a bal, pontosabban nem tudom hogy mit tudnék ezzel kezdeni mert láthatóan nagy a különbség. Ötletek?
És így látszatra megtippelve mennyi lehet a testzsírszázalékom szerintetek?
A válaszokat köszi, tudom nem a legjobb forma de most nem is ez a fontos.
A képen az látszik,hogy a bal bicepszed nincs rendesen befeszítve,így persze,hogy más a formája és a mérete.
A centi mit mutat?Szerintem,egyáltalán nem feltünő a különbség.
Hát pedig rendesen befeszítem de ilyen fura lapos alakja van nem tudom miért, a másik sokkal másabb még formára is.
De leginkább oldalról látszik a különbség, centit most éppen nem találok itthon meg mivel nincs olyan nagy karom ezért sose méricskéltem. :D
Nagyon sok szabadsúlyos gyakorlatnál tapasztalom hogy kileng a rúd mert a jobb karom erősebb... de külön még sosem edzettem, nem tudom hogy a tricepsz talán ami kisebb vagy bicepsz... de elég gáz mikor a terembe ott leng a rúd a kezembe :D pedig nem is érzem nehéz lenne a súly, meg remeg a karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!