Sportolók! Ti vagytok így néha?
Mikor reggel felöltöztök, ti nem vagytok úgy néha, h kár a ruhával eltakarni a jó testeteket? Bennem annyiszor van ez az érzés, h most jó, kisportolt a testem, de eltakarom a ruhával és csak mondjuk én látom. Ti vagytok így?
köszi
Nem, több okból sem.
1.)Reggel rohadtul nem érek rá ilyenekkel foglalkozni, sietnem kell és álmos vagyok.
2.)Nagyon bízom benne, hogy nem az a legjobb tulajdonságom, hogy izmos vagyok. Más jó tulajdonságaimat sem akarom ilyen módon mutogatni.
1-es jó neked, h vannak más pozitívumaid is
2-es: 22 vagyok, miért? ha azt akarod mondani, h gyerekes a gondolkodásom, akkor nem vagy vele egyedül
fogadok nem is vagy olyan jo mint amilyennek hiszed magadat.
Minel jobban nezel ki es minel jobban oltozol nallaj jobban a fejedhez vagjak hogy feszengo majom vagy...Aki elhizott vagy csontsovany az meg elfogadott:)
:DD
Hát akkor hajrá!Én örülnék,ha sportos és jó testű,ruhátlan pasik mászkálnának az utcán:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!