A 180cm helyből távolugrás jó 13 éves fiúnál?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sportos alkat, de 180cm-t ugrottam. Egy másik osztálytársam, aki olyan súlyú kb. mint én, az vagy fél méterrel kisebbet ugrott. 5-öst is kaptam rá, de érdekel a ti véleményetek is :D2014. máj. 6. 21:11
2/3 dávid2030 válasza:
14 vagyok
tavaly 220 cm volt kb
most 250
de normálisat ugrassz :)
mondjuk nekem nincs tesiből 4 esem sem.. csak 5 :D
gyakorolj lessz nagyobb de kezdésnek jo :)
3/3 anonim válasza:
A gyors-erő mérésére szolgál, illetve a fehér izomrost tömegarányának megvizsgálásához. Én kb olyan 240 cm körül ugrottam ált. suli végén, közép suliban olyan 260 cm körüli volt a legjobb eredményem, de ritkán értem el ezt a nagyságot. Egyébként 347 cm a világrekord még mikor olimpiai szám volt 1930-ban. Szerintem nem lehet rá mondani hogy rossz, leget neked több a vörös izomrostod mint a fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!