Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat végezzek?

Milyen gyakorlatokat végezzek?

Figyelt kérdés

156/49 vagyok, kövérnek ugyan nem tartom magam, de pocakról, combról szeretnék "fogyni" (meg úszógumit eltüntetni), miket ajánlotok?

Ja, nem itthon, hanem konditeremben.

Előre is köszi a segítséget :)

2014. máj. 15. 03:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
akár hiszed akár nem helyi fogyás nincs. amikor elkezdesz fogyni akkor egyénfüggő honnan megy le zsir ez genetikai dolog. legfontosabb egy jó étrend és még futás,biciklizés több mint 30 perc. a konditeremben is tudsz futni és biciklizni de csinálhatsz súlyzós edzéseket is, hogy formásabb,erősebb legyél
2014. máj. 15. 04:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem boxolni menj, ne konditerembe. Mer' miért ne.

Amúgy tök mindegy, csak szálkásító legyen az étrended.

2014. máj. 15. 06:57
 3/6 anonim ***** válasza:
tisztázzuk, a 49 a súlyod?
2014. máj. 15. 07:22
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, de azt hittem, ez egyértelmű :)
2014. máj. 15. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmű hát.

Csak a szellemi fogyatékosok használnak mértékegységeket a mérőszámok után, hiszen mindenki tudja hogy a világon minden olyan egyértelmű.

Szerintem itt a fórumon én hozom kb. az átlagos IQ szintet a magam 130-asával, kb. És nekem nem egyértelmű, csak már megszoktam hogy így szoktátok kiírni. Általában..

Tehát lehet egy 180-as IQ-jú kérdezőnek ez egyértelmű, de légy tekintettel, a társaid nem olyan kiemelkedőek, magam sem vagyok az :)

2014. máj. 15. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés, nem tudod irányítani a zsírleadás helyét. Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4 aerob edzés az erősítő edzések mellé és majd lemegy a zsír az óhajtott részekről is, de szabályozni nem tudod!
2014. máj. 15. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!