Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudnék futni, ahol nem...

Hol tudnék futni, ahol nem néznek hülyének, és nem akarnak megölni sem?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 03:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Én sehol sem nézem hülyének a futókat (futó csajokat) csak sajnálom őket, hogy idáig terjed az edzésismeretük.

Megölni pedig minden közterületen megakarnak, ha olyan nyomorulttal találkozol. De hát ha nem önvédelmet gyakorolsz hanem futsz ennek ismeretében, akkor felmerül a kérdés ki a nyomorultabb: a potenciális gyilkos aki szerintem 'beteg', vagy te aki 'egészséges' mégis képes futni amikor tudja hogy a világ veszélyes, és mást kellene gyakorolnia..

2014. máj. 16. 06:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Konditeremben. Sajnos ahol ez a kettő érvényesül, ott meg kutyák vannak ezért nem tudok mást tanácsolni én sem. Én otthon szoktam a szőnyegen helyben kocogni.
2014. máj. 16. 06:24
 3/6 anonim ***** válasza:
hát én a bárholt ajánlom... de úgy hogy tudjuk, hol laksz, és hol keresel futásra alkalmas helyet, marhára könnyû dolgunk van... Londonban pl tudok, egy kimondottan kellemes parkot...
2014. máj. 16. 06:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt egy ilyen vidéki faluban tuti hülyének néznék, ha sovány azért, ha duci azért. És a kutyák ugatására az egész utca kimegy ilyenkor.
2014. máj. 16. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:

látom összeszaladt az értelmes az emberek többsége ide, van aki nem mer kocogni mert kijön a falu és ugatnak akutyák, van aki a szőnyegen helyben kocog, na az első, morris, azon már meg sem lepődök!

fogod magad kérdező kitekersz a helyi sport vagy focipályára, ami ált 3-400 méter körbe, és elkezdesz futni, ahogy a többi ember is csinálja.

soha nem értettem hogy valaki nem mer futni??

ott már baj van agyban, ha valaki ennyire kicsinyes ha így ad mások véleményére de a saját élete ennyire nem érdekli, hogy mások véleményétől teszi függővé, hogy ő mit csináljon.

minden településen van focipálya, meg földesút vagy bitumenes út, kinek mi tetszik lehet futni!

2014. máj. 16. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Rajtam nem is kell meglepődni. Több száz meg ezer év alatt dolgoztak ki komoly edzésrendszereket, erre valaki: FUT. Hát fa.sza :D

[link]

Kár hogy nemcsak fölösleges, de potenciálisan káros edzésről is van szó a futás képében, de hát kinek mi kell..

2014. máj. 16. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!