Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány km hosszú a Margit sziget?

Hány km hosszú a Margit sziget?

Figyelt kérdés
Elmentem reggel futni egészen az Árpád hídtól le a szigetig, a Margit szigetet körbe futottam, majd fel az Árpád hídra és attól végig a laktelepig ahol van egy városi fitness az utcán amit ingyen használhat bárki . Elindítottam a runkeeper alkalmazást a telefonon és azt jelezte hogy 6 kmm t futottam amit nem egészen értek mert úgy tudom hogy eleve a Margit sziget 11km . Vagy valamit elállítottam az alkalmazásban vagy nem tudom. Valaki valami magyarázatot.....L /21

2014. aug. 3. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A Margit-szigeti futókör 5,3 km.
2014. aug. 3. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan 5,35km egy kör.
2020. jún. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

NYugati pu es a margit hid budai hidfo oda vissza milyen tav?

Rendszeres futas ezen a tavon es megfelelo etkezes hatekony lehet?

Tudnátok esetleg Budán, Margit kört, Moszkva tér, Déli pu környékén, olyan kávézót ajánlani ahová be lehet ülni hosszú időre egy kávé, Tea mellett tanulni?

Egy kávézóban tanulás mellett/helyett:) akár ismerkedni is lehet mint tudjuk, nehezen veszem rá magam a tanulásra, és próbálom így elviselhetőbbé tenni:)

Honnan tudom milyen hosszú veszöt vegyek?

Van egy "Intech2-es" íjam ami ha jól értem 70 colos milyen hosszú veszőt vegyek hozzá? Link az íjról:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!