Hogyan tudom késleltetni a menstruációt? SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Valamikor a napokban meg fog jönni a menzeszem. Az a baj,hogy holnap ottalszok a barátnőmnél és nem szeretném,hogy meg legyen! Hogyan tudnám késleltetni? 13/L2016. jún. 19. 21:40
2/10 aikiboxer válasza:
Nem ciki menstruálni, ez teljesen természetes, ne szégyelld. A barátnőd is "csinálja" vagy fogja.
4/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy már neki is megvan!
2016. jún. 19. 21:54
5/10 aikiboxer válasza:
Ezek csak kezdeti nehézségek, szokj hozzá, hogy havonta egyszer ez van, nem kell szégyellni, nem gáz. Semmi extra.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy már neki is megvan!
2016. jún. 19. 22:35
7/10 anonim válasza:
Az előzőkhöz hozzászólva, jó nektek!Hát én már 8 éve menstruálok ,de ettől függetlenül ugyanolyan nehézségnek és tehernek érzem,max nem cikinek.:D
Citromlé elvileg késlelteti amúgy..
10/10 anonim válasza:
"Nekem volt hogy bevalt.."
De csak azért, mert enélkül is ugyanúgy jött volna meg. a citromlé nem csinált semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!