Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sebességre kell állítan...

Milyen sebességre kell állítani a futópadot?

Figyelt kérdés
Milyen sebességre állítsam,hogy max 9 perc 30 mp alatt lefussak 2000 métert?
2016. jún. 20. 08:25
 1/9 anonim válasza:
15-ösre azzal én 8 percet futok. 16 ossal 7:40 körül
2016. jún. 20. 08:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Te jó ég,én annál már kiköpöm a tüdőm(asztma). :D

Akkor mondjuk 13-ason megpróbálom,aztán meglátom. Szabadban szoktam futni,azért nem vagyok képben. Ha meg futó padozok,mindig intervallosan, azt nézem legyen meg minimum a 30 perc. :) Köszi.

2016. jún. 20. 08:41
 3/9 anonim válasza:

Hát megkel szokni. Mikor legelöször kezdtem, ara mentem hogy megállás nélkül lefussam.

[link]

Aztán egyre gyorsabban ment.

[link]

Alig egy honap eredménye, minden másnap futással kezdek :D

2016. jún. 20. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
kár hogy szabadba kb a közelébe sem leszel mivel futóadon sokkal másabb a mozgás. Próbáld ki szabadba inkább szerintem
2016. jún. 20. 14:34
 5/9 anonim válasza:
érdekes..én szabadban is lefutotam ugyan ezt ugyan ennyi idö alatt..
2016. jún. 20. 15:29
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor te hős vagy. :D
2016. jún. 21. 08:26
 7/9 anonim válasza:

Bár ugy lenne.

Azonban csoportomban hiába futottam a második legjobbat, mégis sokkal gyengébb álloképeségű embert választottak be a katasztrófavédelemhez. Ugyanezt tapasztaltam a honvédségnél is. Volt középiskolás társam tulsulyos volt és fegyelmezetlen világéletében. Most laktanyában pózolt...Sajnos nagyon korrupt az ország. Ha nincs hátszeled, meg ismeröseid, tokmindegy, hogy jobb vagy e, esélyed sincs. Ezért nem lehetek szuperhös, ha az lennék nem jelentett volna gondot...

2016. jún. 21. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
mert talán nem csak az számít mennyi idő alatt futod a 2000m-t vagy a 3200-t. Nem kell a hátszelekre fogni, a honvédségi felvételi eljárás egy szabályozott dolog, vki megfelel, vki nem.
2016. jún. 21. 21:55
 9/9 anonim válasza:
Igen, arról volt alkalmam meggyőződni.
2016. jún. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!