Martingale sportfogadásban?
Kezdő tippmixes vagyok. Arra gondoltam, választanék olyan sportokat, ahol nincs döntetlen, így a nyerési esély 50-50%.
Olyan meccsekre fogadnék, ahol megvan a 2 körüli szorzó, hogy legyen értelme a duplázós taktikának.
Ha veszítek, legközelebb duplázom a tétet.
Mindenhol azt olvasom, hogy a martingale egy nagy szivatás.
Na de ha az embernek 50% esélye van a nyerésre, nehogy már 15x veszítsen zsinórban. Főleg ha nem eszetlenül fogad, hanem képben van és igyekszik jól bemérni mire teszi a tippjeit.
Van itt valaki, aki próbálkozott ilyesmivel? Gyakorlatban mi a tapasztalat?
Majd ha felfogod, hogy nincs 50% esélsed sosem... Ahol emberek játszanak ott mindig van nagy hibafaktor...
Ismerni kellene az összes versenyző életének minden egyes szívdobbanását, hogy ki tudd számolni kinek mennyi esélye van %-ban
Ilyen vagy nyer vagy nem... Ilyen nincs, ezzel a taktikával add inkább nekem a pénzed...
Elméletileg működhet.
A baj csak, hogs nagyon sok pénzre lenne szükséged hozzá. Pl ha 11-szer nem jön be zsinórban akkor már 204800 forint a tét ha 200 forintos téttel indultál.
Másrész a tippmix normál fogadás esetén maximum 1.000.000. forintot fizet ki.
Szóval ha nagyon sok pénzed van és egy idő után több szelvényre is raksz, hogy kifizesse a zrt akkor megérheti. De tényleg ehhez több milliós tőke kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!