Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki?

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Na szóval, az az én "problémám", hogy tegnap a barátom a Magyar- Belga meccs után egy ilyet írt nekem ,,Megérdemelték ezek a nyomorékok, hogy veszítsenek mert igen nagyra vitték magukat"

az itt az én kérdésem, hogy hogyan mondjam meg neki úgy, hogy megértse, hogy a mi kapcsolatunknak örökre vége és húzzon a halál f***ára!?

2016. jún. 27. 21:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Azért ennél értelmesebb válaszra vártam.
2016. jún. 27. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyan... Így: Nem akarok többet veled beszélni.
2016. jún. 27. 21:28
 3/6 Andi80018 ***** válasza:
Ahogy akarod, de ennek a kérdésnek nem ebben a témakörben a helye, senkit sem érdekel a tompa agyú tinik civódása itt, rakd át máshova ezt a világ rengető kérdést, mondjuk a tini párkapcsikba!
2016. jún. 28. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan egy hülye focimeccs miatt szakítasz vele??Túl komolyan veszitek a focit..Nagyon szerethetted,ha egy ilyen szaros kis jelentéktelen dolog miatt képes vagy kidobni..De tudod mit?Szakíts vele.Bizonyára jobbat érdemel nálad,olyat aki tényleg szereti és nem dobja ki a vilàg legjelentéktelenebb dolga miatt
2016. jún. 28. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Ti ezt nem értitek. Folyamatosan olyan dolgokat szól le amik fontosak nekem. Tudja, hogy fontos nekem a Magyar foci, nagyon is mert édesapámmal kiskoromban folyton meccseket néztünk és ez az egy emlékem van róla. És egyébként annak aki azt írja, hogy esetleg jobbat érdemel nálam, annak üzenen, hogy nem így járna a szája ha tudná, hogy mit szenvedtem mellette és miket viseltem el :) ez volt az utolsó csepp.
2016. jún. 28. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és 23/L :)
2016. jún. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!