Milyen gyakorlatokkal lehet egyszerre fogyni es izmosodni?
Figyelt kérdés
176 cm es 60 kg,5 kgot szeretnek fogyni de leginkabb izmosodni milyen gyakorlatokat ajanlotok? 16L2016. júl. 4. 20:51
1/8 Cortez70 válasza:
Kezdők tudnak egyszerre zsírt leadni és izmosodni is. Szálkásító étrend kell, heti 3 teljes testes súlyzós edzés (kezdőknek)+ heti 3-4 aerob edzés mellé. Mindent megtalálsz az alapokról a sárga kapszula című könyvben. Olvass. Google:sárga kapszula pdf.
2/8 anonim válasza:
Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy a kijelölt súly már egészségtelenül alacsony lenne????
4/8 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom.. Lehet eleg lenne csak minusz 3, de ez igy most nagyon nem jo
2016. júl. 4. 21:22
5/8 Cortez70 válasza:
Mindegy. Írtam mit kell tenni. Bár látom pár kiskocsognek ez nem tetszett. Persze vitázni nem tudnak csak pontozni.
6/8 anonim válasza:
Ismerem az érzés :D
Viszont a kérdezőnek meg már -3 is ártana. A normál súly legalján van. Netán nem anorexiás? Vagy testképzavaros?
7/8 A kérdező kommentje:
Hat igen :/ de koszi a valaszt en kuldtem a zold kezet :) nem, dehogyis mas is mondta nekem h kicsit fogynom kene, nem magamtol jott az egesz
2016. júl. 4. 23:10
8/8 anonim válasza:
Akkor hülye volt az illető, már bocsánat... Mert a te testsúlyoddal nem egészséges fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!