Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a rossz idő miatt ilyen kevés kérdést tesznek itt fel?

Figyelt kérdés

Szeretek itt érdekességeket/véleményeket olvasni, jobban átlátható, mint más fórumokon.

Tényleg ha már feltettem egy kérdést, akkor ti 150 ezerért milyen országútit vennétek a jelenlegi használt piacon?

2015. jan. 19. 19:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Nem érzem jól magam?

Pár éve vannak problémáim az alvással, rosszul alszom, van, hogy keveset, van, hogy elég sokat. Tegnap nagyon fáradt voltam, mert előtte éjszaka semmit sem aludtam, így kora este lefeküdtem és ma reggel keltem fel. Összességében 13 órát aludtam. Életemben először...

Mit tegyek? Többi lent

szóval,mivel magas vagyok(171-2)és ráadásul az a nagyon vékony testalkat(47-8kg),utálok fürdőruhába,vagy rövid gatyába lenni. de mivel a rövid nadrág nyáron elkerülhetetlen,nem tudok mit csinálni. viszont strandolni is utálok, de csak az alakom miatt...mit csináljak?

Mit tegyek? A barátom állandóan panaszkodik valami miatt, majdnem állandóan rossz kedve van, nagyon sértődős. Szeretem, ezért is vagyok vele, de hogy...

Tény,vannak gondjai,anyagi stb(mint szinte mindenkinek)de szinte mindig mikor találkozunk csak panaszkodik.Olyanon sértődik meg pl hogy múltkor néztünk egy filmet,amit ő már látott,nagyon félrevezető film volt,csavarral a végén,de kb a fele után tippeltem hogy mi derül...

Gyúrás közben (csak saját testsúllyal) mért érzem azt minden gyakorlatnál hogy csak a jobb felem dolgozik?

street workoutotzok amugy és pl. fekvőtámasznál is mindig a jobb kéznél érzem meg kézenn álva fekvönél is és ezér nem tudok normálisan gyurni me mindig igazgatom a kezem hogy menjen a balra is :S, amugy jobb kezes vagyok

Rossz a közérzetem, mert hiába edzek nem érzem úgy hogy fejlődnék. és sajnos ez engem olyan szinten zavar hogy minden életkedvem elmegy tőle. úgy...

20/F és nem jövök be szerintem senkinek :( visszahúzódó lettem emiatt, nem is járok sehova, sz*r így még élni is. Tanács?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!