Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Ja,én azt hittem erről az Indian Wellsről van szó. Wimbledon még odébb van nagyon, addig bármi történthet még. Belekerülhet akár egy olyan győzelmi szériába hogy megnyeri Monte Carlót,Barcelonát, Madridot,Rómát meg a Garrost,és akkor lesz rá vagy 1.50... nyilván erre nagyon minimális az esély de megvan rá az esély. De az ellenkezője is, mondjuk több vereség gyengébb ellenfelektől,akár egy betli a Garroson,és akkor megint máshogy festene a Wimbeldoni szorzó... igaz más borítás de a forma meghatározó a szorzóknál. Az hogy most nyeri Indian Wellst vagy sem,nem hiszem hogy hosszútávon befolyásolja a Wimbledoni szorzóját.
Visszatérve Djokovicra... tavaly ugyan így kikapott egy szerencsés vesztestől,akkor Narditól. Teljesen kilátástalan salak szezon,majd a térdműtét. Ennek ellenére Wimbledonban döntőzött,se sansza nem volt Alcaraz ellen. Ott mindenki szinte biztosra vette,hogy nem tudja megnyeri az olimpiát,ha Alcarazzal kell játszania,pláne hogy papíron a fű erősebb borítása Djokónak mint a salak.... Alcaraznak meg a salak az egyik legerősebb. És mégis,olyan teniszt húzott elő amit szerintem kevesen gondoltak,hogy még benne lehet. Most már látszik jobban a hanyatlás,de Ausztráliában is megmutatta,leírni őt nagy butaság. Idén biztosan mindent feltesz egy Slamra még utoljára,ha tippelnem kellene,akkor Wimbledon lesz az.

Ahhoz képest igen. De a legjobbak ellen az kevés hogy csak visszateszegeti a labdákat. Nem is tudom hogy nyert ez a faszi GS-t. Djokovic azt bánhatja,mert simán meglehetett volna neki a naptári,ha csak meccsben marad vele,simán ellúzerkedte volna,ahogy Nadal ellen is. Pechére ott játszott a legrosszabbul Djokó.
Nem azt mondom,hogy nem lehet egy győzelem után örülni... de így beleugrálni a másik képébe... az finoman szólva sem sportszerű. Utánna egyszerre elnézést is kért,talán leesett neki,hogy ez nem a megfelelő ünneplés volt,pláne hogy nem rajta múlott hogy az a röpte nem ment pályára. Azzal meg ha valaki meccs közben hergeli,tüzeli magát szerintem nincs baj,legalább látszik rajta hogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!