Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
Medvedevtől ugyan az a kilátástalan játék,ami az idei éve eddig. Rune 2 szettben döntős.
márc. 15. 23:39
Na bakker, 6-1, 0-6 a férfiaknál is. Már érett Alcaraz veresége, túl régen kapott ki itt, szerintem Wimbledont se fogja zsinórban háromszor megnyerni.
márc. 16. 02:03
Éreztem én hogy Draper aki megverheti itt. Mondjuk 6-0 után azt hittem vegé,elfogyott,Alcaraz bedarálja. Hát nem. Amugy durva,Sinner biztos jót nevet, nem is játszik,de növeli előnyét a ranglistán..:D
márc. 16. 07:01
Nem növeli mivel Miamiban bukik ezer pontot. Amúgy érdekes Sinner nem lett jelölve az év férfi sportolója díjra míg Alcaraz igen pedig a tavalyi inkább Sinner éve volt.
márc. 16. 11:49
Én most csak az Indian Wellsre gondoltam . Miamiban már nyilván bukik. Viszont megelőzni sehogy sem fogják,ahhoz minden tornát meg kellene nyerni Zverevnek vagy Alcaraznak. Arra meg nagyon minimális az esély. Viszont igy Zverevhez kepest is nőtt a hátránya,pedig a német az AO döntő óta finoman sem élete teniszét játsza. De Alcarazt sokan el tudják kapni már a mezőnyben,ez jól látszik,még a kedvenc borításain is. Nagyon meglepődnék,ha idén is megnyerné a Garrost,és Wimbledont egymás után.
márc. 16. 11:55
Én még mindig azt mondom,szerintem az edzői csapatában változás kellene. Ferreroval már nem tud szintet lépni. Szép és jó amít eddig elértek,de szerintem megérett egy váltásra már. A nagy kérdés,hogy ki lenne az akivel tudna tovább fejlődni.
márc. 16. 19:52
Sinnernek se lesz már sokáig, szezon végén megy akivel szintet lépett. Alcaraz megrekedt a fejlődésben azt mindenki látja, még így is van esélye évente 1-2 GS-re, Garroson például még mindig ő az első számú esélyes meg nyerhet akárhol ha összerak egy jó hetet de már nem olyan domináns mint két éve. Akkor 40-3 vagy valami hasonlóval kezdte az évet, mondtam már hogy 23-ban neki kellett volna 3 GS-et nyernie csak kettőt csúnyán eltolt de az volt a legjobb éve, azóta csak lefele megy.
márc. 16. 20:13
Amugy ez az év sportolója stb,ez sokkal inkabb pr,mintsem a valódi sportteljesítmény,mert ha utóbbi számítana,a férfi teniszben az kérdés nélkül Sinner nyerné. Ugyan annyi Gs-t nyert mint Alcaraz, es mellette sokkal több tornát nyert+ Atp finals. Alcaraz olimpiai bronzérmes, igaz Sinner ott nem is indult,no meg az nem is Atp esemény.
Sabalenkát is szépen oktatta a kiscsaj.
márc. 16. 21:23
márc. 16. 21:23
Én is úgy gondolom,a 23 as éve volt talán a legjobb,vagy a 22 es,amikor berobbant. Azóta azért kiismerték a játékát is szerintem,az is közre játszik,no meg nem tud szintet lépni,ahogy Sinner megtette 23 végén.
Viszont azt nem gondolnám,hogy 3 slam benne lett volna neki. A Garroson Djokovic nagyon felszívta magát,ott a 23.ért ment,simán benne volt hogy ha nem görcsöl be Alcaraz akkor is kikap,akár az Olimpián. Wimbledon az nüanszokon múlott,ha Djokovic a döntő szettben nem üti a hálóba azt a lendített tenyerest bréklabdánál,akkor ő nyerte volna minden bizonnyal. Az Us Openen meg Medvedev szívta fel magát annyira a kissé elbizakodott Alcarazzal szemben,hogy akkor ott is viszonylag simán kapott ki. Jó éve volt,de a 3 slam túlzás,az Djokovic utolsó nagy éve volt igazából.
márc. 16. 21:43
Kapcsolódó kérdések: