Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1501/1840 anonim ***** válasza:
Medvedevtől ugyan az a kilátástalan játék,ami az idei éve eddig. Rune 2 szettben döntős.
márc. 15. 23:39
 1502/1840 anonim ***** válasza:
Na bakker, 6-1, 0-6 a férfiaknál is. Már érett Alcaraz veresége, túl régen kapott ki itt, szerintem Wimbledont se fogja zsinórban háromszor megnyerni.
márc. 16. 02:03
 1503/1840 anonim ***** válasza:
Éreztem én hogy Draper aki megverheti itt. Mondjuk 6-0 után azt hittem vegé,elfogyott,Alcaraz bedarálja. Hát nem. Amugy durva,Sinner biztos jót nevet, nem is játszik,de növeli előnyét a ranglistán..:D
márc. 16. 07:01
 1504/1840 anonim ***** válasza:
Nem növeli mivel Miamiban bukik ezer pontot. Amúgy érdekes Sinner nem lett jelölve az év férfi sportolója díjra míg Alcaraz igen pedig a tavalyi inkább Sinner éve volt.
márc. 16. 11:49
 1505/1840 anonim ***** válasza:
Én most csak az Indian Wellsre gondoltam . Miamiban már nyilván bukik. Viszont megelőzni sehogy sem fogják,ahhoz minden tornát meg kellene nyerni Zverevnek vagy Alcaraznak. Arra meg nagyon minimális az esély. Viszont igy Zverevhez kepest is nőtt a hátránya,pedig a német az AO döntő óta finoman sem élete teniszét játsza. De Alcarazt sokan el tudják kapni már a mezőnyben,ez jól látszik,még a kedvenc borításain is. Nagyon meglepődnék,ha idén is megnyerné a Garrost,és Wimbledont egymás után.
márc. 16. 11:55
 1506/1840 anonim ***** válasza:
Én még mindig azt mondom,szerintem az edzői csapatában változás kellene. Ferreroval már nem tud szintet lépni. Szép és jó amít eddig elértek,de szerintem megérett egy váltásra már. A nagy kérdés,hogy ki lenne az akivel tudna tovább fejlődni.
márc. 16. 19:52
 1507/1840 anonim ***** válasza:
Sinnernek se lesz már sokáig, szezon végén megy akivel szintet lépett. Alcaraz megrekedt a fejlődésben azt mindenki látja, még így is van esélye évente 1-2 GS-re, Garroson például még mindig ő az első számú esélyes meg nyerhet akárhol ha összerak egy jó hetet de már nem olyan domináns mint két éve. Akkor 40-3 vagy valami hasonlóval kezdte az évet, mondtam már hogy 23-ban neki kellett volna 3 GS-et nyernie csak kettőt csúnyán eltolt de az volt a legjobb éve, azóta csak lefele megy.
márc. 16. 20:13
 1508/1840 anonim ***** válasza:

Amugy ez az év sportolója stb,ez sokkal inkabb pr,mintsem a valódi sportteljesítmény,mert ha utóbbi számítana,a férfi teniszben az kérdés nélkül Sinner nyerné. Ugyan annyi Gs-t nyert mint Alcaraz, es mellette sokkal több tornát nyert+ Atp finals. Alcaraz olimpiai bronzérmes, igaz Sinner ott nem is indult,no meg az nem is Atp esemény.

Sabalenkát is szépen oktatta a kiscsaj.

márc. 16. 21:23
 1509/1840 anonim ***** válasza:
*Ezüstérmes akart lenni
márc. 16. 21:23
 1510/1840 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom,a 23 as éve volt talán a legjobb,vagy a 22 es,amikor berobbant. Azóta azért kiismerték a játékát is szerintem,az is közre játszik,no meg nem tud szintet lépni,ahogy Sinner megtette 23 végén.

Viszont azt nem gondolnám,hogy 3 slam benne lett volna neki. A Garroson Djokovic nagyon felszívta magát,ott a 23.ért ment,simán benne volt hogy ha nem görcsöl be Alcaraz akkor is kikap,akár az Olimpián. Wimbledon az nüanszokon múlott,ha Djokovic a döntő szettben nem üti a hálóba azt a lendített tenyerest bréklabdánál,akkor ő nyerte volna minden bizonnyal. Az Us Openen meg Medvedev szívta fel magát annyira a kissé elbizakodott Alcarazzal szemben,hogy akkor ott is viszonylag simán kapott ki. Jó éve volt,de a 3 slam túlzás,az Djokovic utolsó nagy éve volt igazából.

márc. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!