válasza:Kapcsolódó kérdések:
Véletlenül szörtelenítö krém került a szemöldököm szemzug feletti sarkara,es mikor eszre vettem egy pici lejott belole..rogton lerohantam ricinus olajat venni, be is kentem..ugye vissza no meg? Alapjaraton vastag,fekete a szemoldokom, de kb fel centivel rovidebb lett...
csipesszel szoktam, de sokszor sokáig tart. Nincs valami más, gyorsabb mód rá? Mondjuk tapasz, amit le kell húzni stb.
Alapból ilyen... szőkés-barnás sesznű hajam van, hozzá sötétbarna szemöldököm, kék szemem, világos bőröm. A hajam be lett festve szőkére, az addig szuper, jól is áll. Most a festék világosabbra fogta be, mint eddig, és a szemöldököm zavar. Ki fogom szedetni, mert...
21 éves férfi vagyok és már idegesít hogy vastagabb lett az átlagnál ezért kéne pár tipp.
Hogy legalább nézzen ki valahogy . Mitcsináljak hogy kezdjek hozzá?
Kallos gyárt egy kis tubusos szemöldök festéket.Ezt hogyan használjam itthon?Ha világosbarnát szeretnék milyen szín kódot kell keressek?(több fajta van)Használt már valaki ilyet vagy ehhez hasonlót otthon?Bevált?azt tudom, hogy minél tovább hagyom rajta annál sötétebb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!