Lányok, Ti megsértődnétek?
Csak 2 felvehető ruhám van, ami jó lenne az esküvőre, az egyik hasonlít erre, csak térd fölé ér, és fehér rész nélkül. (De a szín, minta, kivágás ugyanaz).
(bal)
Nagyon hasonlítok a csajra, és arra gondoltam, lehetne ugyanilyen a hajam (nem kell vele semmit sem csinálni, mert szőke, lágy hullámos, csak ugyanígy összefogni), és natúr smink (a hétköznapokon is az van csak, mert nem szeretek sminkelni).
De ugye a fiatalok, akikkel egy társaságban leszünk, mind ismerik és imádják a sorozatot. Pláne a menyasszony (aki nem kedvel túlzottan, de a párom egy jó barátja), és nem szeretném, ha azt hinné, hogy el akarom terelni róla a figyelmet, és cosplay bulinak nézem az esküvőjét...
Lányok, ti kiakadnátok a menyasszony helyében, vagy lesz ott 2000 vendég, és a kutya nem nézi?
Nem turis, C&A-ból van.
Mivel én a menyasszonynak senkije sem vagyok, és lesz több száz vendég, megengedhetem magamnak a turis hatású ruhát
Hihetetlen hogy mennyi irigy p*csa van itt...-.-
Nagyon szép az alakod menj csak nyugodtan ebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!