Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyakran levelezel itt? Neked...

Gyakran levelezel itt? Neked írnak vagy te írsz? És mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Változó mint a 14:27-es (#3) válaszadónál. Van, hogy hetekig semmi, van amikor naponta több levélváltásom is van. Általában én keresek másokat. Néhány ember két-három üzenet után megunja az egészet és nem válaszol. Türelmesen várok, lehet nincs ideje stb. Aztán mikor ráírok érdeklődve azt sem tudja miről van szó. Ezekkel az emberekkel az utolsó normális válaszukig értelmesen elbeszélgetek, utána átkattan bennük valami.
2013. ápr. 5. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Néha írnak, sajnos ezek 99%a idióta. 1% a normális.
2013. ápr. 5. 15:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Néha 1-1 levél beérkezik :D Nekem szoktak írni.
2013. ápr. 5. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Időnként előfordul, hogy üzenetet váltok itt másokkal.

Én szoktam írni az embereknek.

Például adott kérdés alapján szeretném neki bővebben leírni a tapasztalataimat, hogy tudjak segíteni, vagy egész egyszerűen valami megfog az adott kérdés kapcsán és üzenek.

Tapasztalataim: udvarias válaszokat kapok, mivel én is kulturáltan írok, eddig még csak egy negatív tapasztalatom volt valakivel, de ezt maximum be tudom annak, hogy még nem eléggé érett és fel kell nőnie.

Igen, van hogy 2-3 üzenetváltás után nem válaszolnak és ennyi a beszélgetés.

2013. ápr. 6. 07:35
 15/16 szpeti1991 válasza:
Lehet itt levelezni? :D
2013. ápr. 6. 09:06
 16/16 piriiiiii ***** válasza:
Egyszer írtam valakinek, többnyire mások írnak nekem, de nem gyakran. Mind normális és jó arc. :)
2013. ápr. 9. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!