Nem értem. 17 éves vagyok, lány, nem cigizek, nem drogozok, tudok főzni, bár sütni jobban szeretek :)...és ronda sem vagyok. (Nem beképzeltségből mondom, de ha az átlag 50%, akkor én min 60%) és csinos, 173cm-58kg
Nem, nem vagyok még kétségbeesve, hogy egyedül fogom leélni az életem, csak néha felmerül ez bennem.
Rakj fel képet, vagy küldj privátba. Amúgy ezek mellett mit szoktál csinálni? Nem lehet, hogy unalmasnak találnak?
2013. júl. 4. 17:38
2/28 Amélia:) válasza:
Talán félnek kezdeményezni. Vagy a stílusoddal van problémájuk.
Van olyan aki tetszik a környezetedben? Esetleg próbálkozhatsz :)
Nekem sincs barátom (bár én picit idősebb vagyok). Ok: nem találok normális srácot :D
2013. júl. 4. 17:39
3/28 anonim válasza:
Ha mesélnél magadról egy kicsit bővebben, talán könnyebb lenne mondani valamit.
2013. júl. 4. 17:39
4/28 anonim válasza:
Mert túl válogatós vagy, és csak a legjóképűbb fiúkat veszed észre, pedig a többiek közül biztos kellenél vkinek.
2013. júl. 4. 17:41
5/28 anonim válasza:
Küldj egy képet priviben mert nekem ezek alapján bejössz :)
2013. júl. 4. 17:45
6/28 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, talán nem is tudom unalamas lehetek..
Gondoltam, hogy ez lesz, mindenki elkezd írkálgatni..hogy küldjek képet-ebben is van valami, de ezt most ha nem haragszotok kihagynám.
2013. júl. 4. 17:47
7/28 anonim válasza:
Én is 18 évesen találtam meg a páromat, most vagyok 22 és még mindig boldog párkapcsolatban élek vele. Nekem a gimitől való elszakadás segített, miután leérettségiztem, egyetemre mentem, és megismertem egy teljesen új, felnőttesebb közeget. Nem vagy még lekésve semmiről sem. :)
2013. júl. 4. 17:48
8/28 anonim válasza:
Akkor írj valamit magadról legalább. Te érdeked:D
9/28 anonim válasza:
Ha Pest környéki vagy írj, nekem kellesz:)
10/28 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, egyszerűen most ilyen szakaszban tart az életed :)
Folyamatosan amúgy sem élhet az ember párkapcsolatban, mióta nincs barátod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!