Negyven felett miért nem lehet találni VALKIT, aki? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Azért írtam nagy betűvel,mert silány,felszínes érdeklődés akad,de lehetetlen találni bárkit,aki nem csak szexet akar.Lassan undorítónak érzem ezt...Szeretnék ismerkedni,de így?Pláne,hogy nem vagyok visszataszító,méginkább csak felszínességeb botlom.2014. máj. 5. 21:18
2/29 A kérdező kommentje:
Bocs,VALAKIT!ez a vacak gép,megtréfált
2014. máj. 5. 21:20
3/29 anonim válasza:
Én is pont így vagyok 40. felett! Nem találni senkit.
4/29 A kérdező kommentje:
Nő,44
2014. máj. 5. 21:20
5/29 anonim válasza:
40 felett már célszerű bekapcsolni a biztonsági övet
6/29 anonim válasza:
Nem értelek benneteket. Simán lehet találni. Valamit nagyon elszúrtok szerintem.
7/29 A kérdező kommentje:
Senki nem mer kockáztatni,úgy érted?
2014. máj. 5. 21:21
8/29 anonim válasza:
mit szólnál egy negyven éves homoszexuális férfihoz?
Privi?
9/29 anonim válasza:
Fiatalon se egyszerűbb, meg pasiként se. Én mindig is olyan lányra vágytam, akivel alkalomadtán az egész életemet leélhetném együtt, de semmi nem jön össze, pedig nincsenek nagy igényeim, csak éppen senkinek se vagyok elég jó.
10/29 A kérdező kommentje:
6-os,Neked akkor sikerült...a simán,hol?
2014. máj. 5. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!