Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol itt a híres férfi logika?

Hol itt a híres férfi logika?

Figyelt kérdés

Rengeteg topik szól arról, hogy a nők felszínesek, és csak a külsőségeket nézik.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__557..

Ehhez képest szintén sok topik van önmagukat rondának tartó fiúkról, akik szép barátnőt akarnak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__56449..

És srácokról, akiknek pöppet magas elvárásaik vannak, ahol 10 kg felesleg már kizáró tényező... (miközben rajtuk simán lehet 20, hányan közülük testépítők hmm?)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__56458..

Nem háborút akarok indítani, csak néha nem értem, hogy magán a gyk-n belül is miért van ekkora harc a nemek között, de jóformán egyoldalúan. Miért mondja azt egy hozzászóló az egyik topikban, hogy minden nő felszínes és ostoba, mert nem fogadják el a külsejét, míg a másikban arról panaszkodik, hogy szép barátnőt szeretne, viszont miért lenne taszító egy lány felesleggel vagy éppen hibás bőrrel?

2014. máj. 6. 23:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

" azt tapasztaltam, hogy sem én, sem az állítólag hőn áhított kedves-csinos-okos barátnőim nem kellettek senkinek"

Khm. A "senki" helyett nem 'jópasit' kelkett volna írnod?!

2014. máj. 7. 01:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes kérdés.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

:P

Ja, és akik itt a rondaságuk miatt hisztiznek, mutogatnak, fröcsögnek, azok NEM férfiak. Így bennük férfi logikát keresni felesleges.

2014. máj. 7. 02:36
 13/20 anonim ***** válasza:

A nyitódra: Természetesen irracionális gondolkodása van az említetteknek, amit csak tetéz, ha közben azt bizonygatják, hogy ők a logikusak és a nők az illogikusak.

:)

Az első pszichológiai törvényszerűség, amivel találkozol, ha ezt elkezded kutatni, a projekció (kivetítés), ami azt jelenti, hogy magad körül azt véled felfedezni másokon, amilyen Te magad vagy. Azaz amit másokról állítunk az sokkal inkább jellemez minket, mint őket.

Ennyi.

2014. máj. 7. 03:15
 14/20 anonim ***** válasza:

"Khm. A "senki" helyett nem 'jópasit' kelkett volna írnod?!"

Ez teljesen egyértelmű. Amit a nők mondanak, azt mindig fordítani kell.

A "senki" az egyenlő a "senki, aki nekem kellene" kifejezéssel.

2014. máj. 7. 03:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Fiatalaon ne legyen mar valakin 10 kiló felesleg..Honnan tudod
2014. máj. 7. 06:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a kérdésednek akkor lett volna értelme ha bizton állíthatnád, h legalább 1x 1 és ugyan az a férfi írta ki mind a 3 kérdést v hasonlókat.Amíg ezt nem tudod, addig azt látni, h vannak azok akik azt hiszik azért nem kellenek senkinek mert nincs pénzük (h ezzel kompenzálják a külsőt).Vannak azok akik kikészülnek ha vki fiatalon kövér.És vannak a "nőgyűlölők" akik nevetségesnek tartják a másik nemet.Hol van itt a párhuzam?A 3-iknak nem muszáj, h gondja legyen a 2-essel.Ugyan ez igaz az 1-re is, a 2-el szemben.

Tehát,kérdésed alaptalan.Így csak üres locsogás a semmiről.

2014. máj. 7. 07:37
 17/20 anonim ***** válasza:
mi ebben a LOGIKA?
2014. máj. 7. 11:40
 18/20 A kérdező kommentje:

Egy tendenciát írtam le a kérdésekben, nyilván nem tudok minden srácot nyomonkövetni, aki ide ír.

Csak nem tudom, hogy egy olyan kérdésnél, ahol egy lány önmagáról kér véleményt, miért nem jelennek meg olyan válaszok, hogy nekem jó lennél így is, nekem tetszenek az ilyen lányok stb. miközben úgy tűnik a gyk-n lévő férfiak nagy százaléka barátnő hiányban szenved??

Az, hogy ti mit gondoltok, milyen srácok kerestek meg minket, a ti magánügyetek. Persze erre is ki lehet hozni, hogy biztos magasak voltak az elvárások, hiába tudom, hogy nem erről volt szó...vagy hát lehet magas elvárás az intelligencia, humor, életrevalóság és udvariasság.

2014. máj. 7. 19:03
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig érkezett értelmes és hasznos válaszokat, sokkal jobban reagáltatok, mint számítottam rá.

:)

2014. máj. 7. 19:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2014. máj. 7. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!