Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a megvetendőbb, ha valaki...

Mi a megvetendőbb, ha valaki a pénzre hajt, vagy csak a külső érdekli ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es nem tervezek hosszútávra és nem szoktam beleszeretni a férfiakba.. szexelek velük amíg jól esik vagy amíg nem találok jobbat.. közben néha becsúszik pár egyéjszakás ha egy nagyon jó de nem tehetős pasi környékez meg arról viszont az aktuális pasijaimnak nem kell tudni.. én így szeretek élni és szerintem ezzel semmi gond nincs.
2014. máj. 8. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:

11es, vegulis a Te eleted:)

tobbiek! Nj cs jogunk beleszolni! Ugyis sok pasi keres egxejszakas meg buta not, ha van, akkkr meg ne panaszkodjunk!:)

Csak annyi, hogy mit fogsz csinalni 10 ev mulva, mikkr ezt mind megunod? Vagy ha mar te nem kellesz a pasiknak

2014. máj. 8. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es nagyon egyszerű.. véletlenül elfelejtek bevenni pár szem tabit és szülök neki egy gyereket /szerencsére mind utálja a gumit/.. onnantól fogva vagy a gyerektartásból fogok élni vagy elvetetem magam feleségül vele.. ja és elég sokáig fogok tetszeni a pasiknak mert az aktuális párom érdeke is az h jól nézzek ki és plasztikai sebészre mindig szívesen költenek.. a melleim és az ajkam már nem természetesek a pasikat pedig nem győzöm levakarni. C:
2014. máj. 8. 15:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Na babam, szulj egy gyereket es eljetek meg kettesben havi 20ezerbol:D gyerekes no melyik ferfinak kell?:D onmagaddal szjrsz ki, mert elobbutobb belefaradsz az elvezethajszolasba es akkor nemmlesz melletted senki, mert te sem torodtel igazan senkivel

hogy a kacsaszaj kinek jon be, azt nemtom, de azt ne hidd, hogy szebb leszel a nylontol

2014. máj. 8. 15:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Az aranyásó nőben aki ide írogat azt mindenképpen becsülöm, hogy nem kertel, elmondja mit akar :)

Viszont a gyerektartásra azért annyira nagyon ne számíts, mert aki annyira gazdag, mint te elvárod, az seperc alatt el tudja intézni, hogy papíron 4 órában, minimálbérre legyen bejelentve, aztán abból a cca 40ezer forintból majd megítélnek neked sacc/kb 10e Ft-ot. Nem lesz belőle szép életetek, az tuti.

Ami még ennél is nagyobb baj, hogy egy olyan is szenvedni fog miattad, aki a legkevésbé sem tehet semmiről: a gyerek.

2014. máj. 8. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Aranyásó nő! Remélem, hogy amit írsz, az csak kamu és nem gondolod komolyan. Remélem csak egy troll vagy. Ellenkező esetben a ciánkapszulát tudom javasolni.
2014. máj. 8. 16:02
 17/19 anonim válasza:
Tisztelem az őszinteséged 11-es. Nincsen ezzel baj. Nem is ítélem el. Ha te ettől,boldog vagy, akkor élj így :), és kívánom, hogy boldog légy mindig :)...
2014. máj. 8. 17:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha mást nem tudnak felmutatni, akkor valamivel villogni kell. Nem lehet mindenki olyan f"szagyerek, és mértéktelenül szerény, mint én.

A 11-est meg nem kell bántani, a száraz kifli is a legjobb étel egészen addig, míg egy ominózus találkozás keretében meg nem ismered a vörösboros-aszpikos libamájat.

2014. máj. 8. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Masreszrol meg... nem azzal van gond, hogy 11es szaraz kiflit zabal, hanem az, hogy atgazol mindenkin, csak onmagara gondol... es kepes lenne atverni es megnyomkritani masokat csak a sajst kenyelmeert.. es ez nem mas mint rosszindulatusag, gonkszsag...:(

Konkluzio: njncs baj azzal, ha valaki felszines dolgokra bukik, de ne gazoljon le masokat, mert az mar megvetendo! Es uuldozendo!

2014. máj. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!