Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én reagálom túl ezt az egészet...

Én reagálom túl ezt az egészet vagy szerintetek is igazam van?

Figyelt kérdés
Engem zavar ha egy srác első randin egy zacskó fornettivel jön oda, nehogy valahova be kelljen ülni. Illetve rosszul esik ha azt mondják rám hogy fullos csaj, mert az olyan lekicsinylő.
2014. máj. 8. 20:35
1 2 3
 11/21 Költőnő? ***** válasza:
0%

Bászki ez nagyon kemény xdddd

sírok xd

2014. máj. 8. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Hű. Nem tudom, én virággal szoktam randira járni, nem fornettivel :D

A "fullos csaj" meg... alpári. Én inkább a "jó nő" kifejezést használom, de a "szép" és "csinos" gyakrabban jön a számra :)

2014. máj. 8. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Na várj, szóval nektek visz fornettit, nem azért, mert éppen muszáj út közben is ennie valamit? Hát, ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy én melyik Földön élek? Engem az első ilyen után elküldtek volna melegebb éghajlatra, pedig maximum annyi vétkem szokott lenni, hogy nem a napszaknak megfelelően köszönök.

A fullos csaj pedig nem lehet lekicsinylő, mert a fullosnál nincs nagyobb, ahonnan nézve az lehet. Persze értem én a problémát, de nem mondhatom mindenkinek azt, hogy "rendkívül csinos az alakod", mert egyesek fel sem fogják, amit mondok. Alapos szemrevételezés után el kell dönteni, hogy melyik stílust vegyem fel: az alpári kőbunkót, vagy magamat, szóval azért a "b"zdmeg" és a "geca" szinten haladjuk meg. De abszolút igazad van, igen.

2014. máj. 8. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Aki csak azért jön randizni, hogy ingyen beülhessen valahova zabálni meg inni, az már eleve számításba se jön. Ha meg éhes vagyok, akkor megyek akár egy zacskó kiflivel is, ha nem tetszik, hát nem tetszik.

Ha pedig csak a pénzre hajtasz, akkor a mattra fóliázott Q7-tel járókat leszámítva, minden értelmes ember titkolni fogja az anyagi helyzetét, és minél több van nekik, annál inkább, szóval, lehet most vesztettél egy milliárdost. :D

Jó mozizást https://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4

2014. máj. 8. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát azért bírjon már ki az ember rendkívül szűkre szabott költségvetése 700-1000 forintot egy minőségibb kávékeverékből- legyen Illy- ízlésesen elkészített kávékülönlegességért. Szerintem olyan nő a világon nincs, aki egy kávéra direkt meghivatja magát, utazik X percet ezért, és még jópofizik 1-2 órát is.
2014. máj. 8. 21:39
 16/21 A kérdező kommentje:

Most megnyugtattatok :D

Szerintem lazán jofej akart lenni, hát nem jött össze, vicces szitu volt én csinibe szovetkabat meg minden ő meg a kezében a fornettivel egy tréningben XD

2014. máj. 8. 21:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta h nem fizetem a részem -.-'
2014. máj. 8. 21:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez mekkora már. :D Ráadásul először konfettit olvastam és nem értettem, hogy miért van nála konfetti... de aztán leesett. Tréning ruhában... :D

Ha egy lány jönne egy randira ilyenekkel/ilyenben, én zavarnám haza átöltözni. :D Egyáltalán nem túl nagyok az elvárásaid (legalábbis ezek alapján).

2014. máj. 8. 21:44
 19/21 Költőnő? ***** válasza:

Nem a pénztárcáról van szó kedves farkast kiáltó hímek.

Lehet tök ingyen sétálni is, azzal sincs gond.

Meg lehet azt is mondani, és őszinte. Plusz van vmi romantikája is.

Csak ez szimplán tiszteletlenség. Második talin már lehet hippiskedni , ha mkét oldalnak belefér, de azért első alkalommal tiszteljük már meg a másikat vmi látszólag szociális viselkedéssel.

2014. máj. 8. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Különben is, a randi olyan, mint egy szertartás...imádom az első randikat :D
2014. máj. 8. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!