Miérr hagyott ott? Szószerint.
Figyelt kérdés
Tegnap este egy diszkóban rám nyomult egy srác.Régóta tetszett, bátyám évfolyam társa. Táncoltunk,és hát lesmárolt (egyszer),én pedig hagytam,mert nagyon tetszett. Utána megkért,hogy várjam meg ott,üljek csak le,mindjárt jön. Persze nem jött ,én meg ott ültem vagy negyed órát.Amikor újra összefutottunk,észre se vett,arra a kérdésre,hogy hol volt,azt válaszolta hogy mindenfele,ne legyek mérges,ki ment a fejéből.Aztán megint eltűnt.
Ez mire volt jó?
16/L
2014. máj. 11. 13:09
1/6 anonim válasza:
Leszarom. Ha te csak igy hagyod magad, ezt is erdemled.
2/6 anonim válasza:
Fogadás. Vagy csak szórakozott veled.
3/6 anonim válasza:
Vannak olyan srácok, akik skalpot gyűjtenek, azt nézik, hogy ki tud több lányt lesmárolni és ebből még versenyt is szoktak űzni egymás között a srácok. Úgyhogy, ha otthagyott, ne lepődj meg, lehet, h. útközben talált egy másik csajt vagy éppen "versenyzett". Az ilyeneket hagyni kell a fenébe.
4/6 anonim válasza:
az elsőn meghaltam:DDD Nincs véletlenül szokatlanul sok utálód?Ha eddig nem értetted miért,akkor remélem most segítettem. Ne szólalj meg,és a többség megfog kedvelni:D
Egyébként szórakozott a srác. Lekell szarni.Azt érdemli,nem többet.
5/6 anonim válasza:
Megvoltál neki. Húz még egy vonalkát a táblázatába és ennyi. Sajnos undorító azok a srácok akik ezt csinálják, de te is épp ugyanolyan hibás vagy, ha nem engedtél volna ez ne történik meg, ha máskor nem akarsz így járni akkor csak olyannal csókolózz akivel együtt is jársz!
6/6 anonim válasza:
Szerintem talált egy jobb csajt, minek ment volna vissza hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!