Hogyan lehet kiszűrni az ismerkedésnél azokat a nőket, akik csak a pénzre hajtanak?
30-as éveim elején járó, jelenleg egyedülálló férfi vagyok, Bp-n élek, de van egy saját házam vidéken is (nemrég vettem).
Úgy alakult az életem apám korai halála miatt, hogy elég nehéz anyagi helyzetben éltünk anyámmal és a két testvéremmel, nagyon sok lemondással járt a fiatalkorunk.
Nekem ez sok problémát jelentett az ismerkedésnél is annak idején, konkrétan egy olyan bérlakásban éltünk, ahova szégyelltem felvinni egy lányt.
Anyukám nagy nehezen, rengeteg munkával és némi kölcsönnel tudott támogatni, hogy szerezzek egy diplomát, és mellette még eltartotta a két fiatalabb testvéremet is.
Tanulás után nem igazán tudtam itthon kamatoztatni a tudást, amit az egyetemen tanultam, és volt egy csomó adósságunk, ezért külföldre mentem, és ott dolgoztam 24-31 éves korom között.
Amikor hazajöttem, az egyik testvéremmel és egy ismerőssel belevágtunk egy vállalkozásba, mindenki belerakta a félretett pénzét, ami, bár nem akarom elkiabálni, de olyan jól beindult, hogy álaminkban sem gondoltunk volna (külföldi megrendelésekre dolgozunk).
Megengedhetek magamnak olyan dolgokat, amire azelőtt gondolni se mertem, és tudom segíteni a családomat is.
Annyi a lényeg az egészből, hogy sok olyan nő, aki azelőtt észre sem vett, vagy észre sem vett volna, most gyakorlatilag könnyű préda lenne.
Erre lehet azt mondani, hogy szuperjó dolog,ha könnyű kalandokat keres az ember, de ha normális kapcsolatot szeretnék, ne csak a pénzem miatt legyen velem.
Amúgy a külsőmmel nincs probléma (ezt ki merem jelenteni), tehát nem az lenne a helyzet, hogy egy "Woody Allen" kinézetű emberke oldalán hirtelen cicababák jelennének meg.
Csak normális válaszokat kérnék
Amúgy meg tök egyszerű, nem a 7-es BMW-vel kell randira menni, hanem a 7-es busszal, meghívod egy csajt valami szolíd és legkevésbé sem kirívó helyre.
A lehető legkésőbb derüljön ki az anyagi helyzeted, és akkor hamar kibuknak az aranyásók. Én mindig így csinálom és eddig bejött.
Jah meg nyilván közösségi oldalakat se kell teleszórni, én a hawaii szigeteken, meg én is a sportkocsim típusú tök felesleges ego trip-el.
Ugyanez igaz a társkereső oldalakra is, se lakás, se kocsi, se semmi... értelmes, intelligens bemutatkozás, szolíd fényképek. Értelmes levél a kiszemelt lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!