Szerintetek egy lánynak hátrány lehet az, ha (túl) szép, és csinos?
Figyelt kérdés
Az én elméletem szerint sokan csak a külsősegeket láthatják benne, hogy mennyire szép, és jól néz ki, a belső értékeire, személyiségére már nem is kíváncsiak. Ugyanakkor sok fiú gondolhatja, hogy már csak azért sem udvarol neki, vagy kezdeményez nála, mert túl sok lenne számára, és biztos az egekben vannak az igényei. A nagyképű, macsó csávóknál persze ez a probléma nem állna fenn.2014. máj. 12. 19:25
11/15 anonim válasza:
10: nem tudom, az én ideálom egy gyönyörű, intelligens nő.
12/15 A kérdező kommentje:
#8-as: teljes mértékben én is így gondolom, az A és B verziódat tekintve, igazából erre akartam kitérni a kérdésnél, de jól összefoglaltad, köszi.
Viszont én itt nem a cicababákra gondolok, tonna sminkkel, meg műcuccokkal, hanem a valóban, természetesen gyönyörű és vonzó nőkre. Nekem a plázamacskák soha sem számítottak szépnek.
2014. máj. 12. 19:52
13/15 anonim válasza:
Akkor ezek szerint csak én vagyok ilyen reménytelen romantikus, aki azt gondolja, hogy létezik kívül-belül tökéletes nő?
14/15 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék a személyiségükre, ha lenne Nekik (biztos van akinek van) és Ők is kíváncsiak lennének az enyémre, na ilyen viszont nincs. Ezt onnan gondolom, hogy a legtöbb jól kinéző lányismerősöm pasija vagy fiúbarátja, egy kirakatember, főleg belsőre.
15/15 anonim válasza:
#11 Gratulálok a szövegértésedhez. Kvára nem arról volt szó a hozzászólásomban, hogy mi az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!