Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk, mért nem szerettek óvszert használni, ha nem akartok gyereket?
Előző vagyok még, több lányismerősöm, volt barátnőm és a húgom is szed fogamzásgátlót évek óta, egyiknek sincs semmi baja! Ez amiket itt leírtok nagyrészt indokként igencsak szélsőséges és ritkán előforduló esetek.
Mondhatom a gumit- mi van ha kiszakad és te nem szedsz fogamzásgátlót, akkor is seperc alatt ott a terhesség!?
"Hát akkor én biztos szélsőséges vagyok, hogy mindez megtörtént és tönkrement a szexuális életünk..."
Igen, sajnos az vagy. Hála Istennek a fog.gátló elég kevés lányra hat így, nekem még egyik csajommal se volt vele probléma.
hát én nem is tudom. de az biztos hogy én nem élnék évekig azzal a csajjal aki ennyire beszari.
Az a csaj mellett annyira nem jutnék hogy saját pólóm se lenne. Nemhogy kocsi ház nyaralás stb.....
kb ilyen lehet az a csaj amelyik nekem akarná megmondani mit tehet a kapcsolatunkért.
mernék fogadni ha a tabi betegtájékoztatójára nem volnának mellékhatások írva akkor tuti 1 csaj se volna beteg tőle!!!!!
mellékhatásnak fel lenne tűntetve: vigyázat! szemed ki fog gűvedni!!! akkor tutira minden csaj észre venné magán jajjj megnőtt a szemem ez nem jó :DDD
szal a mellékhatásnak vannak pszihés alapjai is ebbe nem gondoltatok bele?
és igen is önzőség az ha nincs jogom élvezni a bnőmmel a szexet..
végigolvasgattam itt az összes komit és annyira túl dramatizáljátok a tabi szedésének a következményeit stb hüvelygomba.
Hüvelygomba? tudod miaz ???? mosd meg téglával!
Következő:
1.csiszold farok alakúra
2.nyálazd be
3.helyezgesd fel
4.gondolj arra hogy megtisztulsz
ennnyi:)
19/F
Rengeteg választ kaptam megint csak, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megoszlanak a vélemények. Jó, van aki ellen és van aki mellette van.
Nem hinném, hogy önző dolog megegyezni a kapcsolat elején, hogy, nem használok gyógyszert, viszont te légy szíves használj óvszert, annak érdekében, hogy ne legyen belőle terhesség, illetve bármiféle fertőzés.
23.14
Te aztán szörnyen okos, és érett vagy.
Ahogy a 22/F is leírta az elején, aki óvszerrel nem élvezi szexet, az impotens. Ezen nincs mit szépíteni, bocsi!
Arra meg nem gondoltok, hogy a gyógyszer csökkenti a szexuális vágyat? Na, akkor most kinek legyen jobb? Úgy meg a nő nem élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!