Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyenek a mai fogamzásgátló tabletták? Leírnátok a tapasztalataitokat?
Utolsó, azt ugye tudod, hogy 1. a fog.gátlót sem szedheted életed végéig, márpedig ha egyszer abbahagyod, nagy eséllyel lesz ösztrogéndominanciád [link]
2. attól, hogy most nincs semmi bajod, még nem biztos, hogy tényleg minden rendben van nálad. Én 7 évig hittem a hanyag orvosomnak, majd egy másik dokihoz kerülve derült ki az, hogy a fog.gátlótól cisztáim nőttek, és tönkretette az agyalapi mirigyem. Szóval ne nagyon reklámozd a fog.gátlót, mert még azt sem tudod, hogy a saját szervezeteddel mit teszel!
Utolsó. Járok kivizsgálásokra, nincsen semmi bajom. A mai fogamzásgátlókban nincs annyi hormon mint a régebbiekben, nem azt mondom, hogy ártalmatlanok, de valakire tényleg azok. De igen, én reklámozom, mert nekem bevált. A kérdező meg majd utána jár és eldönti, hogy szeretné-e szedni.
Az, hogy neked minden bajod lett tőle, az nem azt jelenti, hogy mindenkire így hat. És mellesleg meg kell találni a számodra legjobbat, gondolom neked is kivizsgálás nélkül írták fel...
Szedtem Lyndinettet is 3 hónapig, mikor nem volt a gyógyszertárban Dalia, azt mondta a gyógyszerés, hogy ez teljesen ugyanaz, ugyanazokkal a hatóanyagokkal meg minden, csak a neve más...Tiszta pattanás lettem tőle...
Mindegy, a lényeg, hogy nekem nincs bajom, szeretem, kényelmes.
Nem...Nem írtam azt, hogy nekem nem ártott, mással mit művel az nem számít.-.-
Én elmondtam a véleményemet, nekem bevált. ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!