Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Milyenek a mai fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyenek a mai fogamzásgátló tabletták? Leírnátok a tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és még sose szedtem, ellene voltam mindig is, úgy gondoltam helyi fogamzásgátlás nekem teljesen megfelel. Most viszont van egy elég komoly kapcsolatom, amibe a párom nagyon nem szeret gumizni, nekem meg nincs kedvem abortuszra előjegyeztetni, szóval gondolkozok a tablettán. Legnagyobb félelmem a sokat szajkózott hízás. Egyébként is olyan alkat vagyok, aki még attól is hízik, ha azt nézi ahogy más eszik. Na meg a mellékhatások? Ha elmegyek a nődokihoz, hogy szeretnék fogamzásgátlót iratni, csak úgy amit ő gondol felír, vagy valamit vizsgál is, hogy mi lenne nekem a jó? köszi a válaszokat.
2014. febr. 14. 11:24
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, azt ugye tudod, hogy 1. a fog.gátlót sem szedheted életed végéig, márpedig ha egyszer abbahagyod, nagy eséllyel lesz ösztrogéndominanciád [link]

2. attól, hogy most nincs semmi bajod, még nem biztos, hogy tényleg minden rendben van nálad. Én 7 évig hittem a hanyag orvosomnak, majd egy másik dokihoz kerülve derült ki az, hogy a fog.gátlótól cisztáim nőttek, és tönkretette az agyalapi mirigyem. Szóval ne nagyon reklámozd a fog.gátlót, mert még azt sem tudod, hogy a saját szervezeteddel mit teszel!

2014. febr. 14. 12:47
 12/53 anonim ***** válasza:

Utolsó. Járok kivizsgálásokra, nincsen semmi bajom. A mai fogamzásgátlókban nincs annyi hormon mint a régebbiekben, nem azt mondom, hogy ártalmatlanok, de valakire tényleg azok. De igen, én reklámozom, mert nekem bevált. A kérdező meg majd utána jár és eldönti, hogy szeretné-e szedni.

Az, hogy neked minden bajod lett tőle, az nem azt jelenti, hogy mindenkire így hat. És mellesleg meg kell találni a számodra legjobbat, gondolom neked is kivizsgálás nélkül írták fel...

Szedtem Lyndinettet is 3 hónapig, mikor nem volt a gyógyszertárban Dalia, azt mondta a gyógyszerés, hogy ez teljesen ugyanaz, ugyanazokkal a hatóanyagokkal meg minden, csak a neve más...Tiszta pattanás lettem tőle...

Mindegy, a lényeg, hogy nekem nincs bajom, szeretem, kényelmes.

2014. febr. 14. 12:52
 13/53 anonim ***** válasza:
Úgy látom, nem olvastad el az első hozzászólásom. engem kivizsgáltak, de az évek során csak rontott az állapotomon. Az, hogy te nem jártad meg, egy nagyszerű dolog, de mi a garancia arra, hogy neki sem lesz semmi baja tőle? Azért eléggé ignoráns dolog azt írni, hogy neked jó volt, ezért szuper dolog, az meg, hogy másnak mit okozott, az nem számít. Írhattad volna úgy is, hogy neked semmi bajod nincs tőle, de másnak okozhat mellékhatásokat.
2014. febr. 14. 13:00
 14/53 anonim ***** válasza:
Arra meg nem is írtál semmit, hogy mit kezdesz majd az ösztrogéndominanciáddal, ha abbahagyod.
2014. febr. 14. 13:01
 15/53 anonim ***** válasza:

Nem...Nem írtam azt, hogy nekem nem ártott, mással mit művel az nem számít.-.-

Én elmondtam a véleményemet, nekem bevált. ENNYI.

2014. febr. 14. 13:03
 16/53 anonim ***** válasza:
Leírom, hogy megértsd. Akkor, amikor már magas a prolaktinszinted, késő, mert már kialakult az agyalapi-mirigy daganat, ami a megemelkedett szintet okozza. Akkor küldenek el ct-re vagy mri-re. Ezt pl. előre nem tudják kiszűrni, csak már akkor, mikor késő, és akkor le is állítanak a tabiról. Ez egy ilyen mellékhatás, szóval az, hogy félévente elküldenek hormonlaborra, nem garancia arra, hogy semmi bajod nem lesz a fog.gátlótól.
2014. febr. 14. 13:07
 17/53 anonim ***** válasza:
Igen...nyilván mindenkinek agyalapi mirigy daganata lesz tőle. -.-
2014. febr. 14. 13:08
 18/53 anonim ***** válasza:
"Rendszeresen vizsgálnak, semmi bajom nem lesz tőle", kacc-kacc.
2014. febr. 14. 13:09
 19/53 anonim ***** válasza:
Figyelj én megértem, hogy te ellene vagy mert ez történt veled. De attól még nem kellene kampányszerűen mindenkit lebeszélned. Engem úgysem tudsz... Nagyon sokmindenki szed fogamzásgátló és nagyon sok mindenki elégedett és nem okoz nála károkat.Sajnálom, hogy nálad igen, de te meg értsd meg, hogy nem mindenki balszerencsés.
2014. febr. 14. 13:09
 20/53 anonim ***** válasza:
Nem, nem mindenkinek. De én sem gondoltam volna, most meg itt tartok. Szóval vegyük már komolyan, ne vegyük már félvállról, mert persze mindenki azt hiszi, hogy semmi baja nem lesz tőle.
2014. febr. 14. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!