Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány évesen volt az első komoly kapcsolatotok? (meleg kérdés)
És hol/hogyan ismerkedtetek meg?
Legyszi azt is írjátok, hogy most hány évesek vagytok.

válasza:

válasza:18 évesen volt az első szexuális kapcsolatom, ha a gimnáziumi közös f... verésejet nem számolom. Egy 28 éves fickóval történt, aki a szomszédban lakott azon a nyáron. Jó meleg nyár volt. :D
42/Ffi

válasza:

válasza:Sajnos nem volt meg, de komoly kapcsolatra vágyom csak :(
18/f

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fiatal srácok (20-as éveik elején): Azoktól kérdeznék, akik kifejezetten az idősebb (30+ de még nem 40) férfiakkal szeretnének ismerkedni. Mi a tapasztalatotok? Sokan elutasítóak mert hivatkoznak arra, hogy más fiatalok milyenek voltak korábban. Fiatal melegként...
Van esély hogy nem csak alkalmira találjak valakit?
Elég nehéz egy meleg párkapcsolatot fenntartani a társadalmi előítéltek miatt, sok nehézségbe ütközik az ember, pl. gyerek, család, házasság, elfogadás, vállalhatóság. A hetero kapcsolat biztonságosabb, a lányok szeretnek gondoskodni a fiúkról, ritkábban csalják meg a...
Nem járok meleg helyekre rendezvényekre és nem is szeretnék, nagyon más világ tőlem. Eléggé zárkózott típus vagyok, de jól érzem magam így. Semmi harsány vagy meleges nincs a megjelenésemen. Általában számítógép előtt vagyok, sétálok olvasgatok. Szerintetek mik az...
Véleményeket, tapasztalatokat várok. Véleményem szerintem nem, mert egyrészt a pasi családot, gyereket akar, és mivel van "választása", inkább a hetero életet választja, mert nem meri felvállalni a pasit. Meg a legtöbb biszex csak szexkapcsolatot tud elképzelni...
Nekem az idősebb férfiak tetszenek. Szeretem azt hogy tapasztaltabbak mint a fiatalok, és érettebbek, komoly a gondolkozásuk. De sajnos azt tapasztalom hogy ha van is idősebb férfi, az csak sz_xet akar, vagy sportosabb férfit. Létezik olyan aki komolyabb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!