Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön fennt levő passzívak többsége mit keres alkalmit vagy komoly kapcsolatot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#2
Írj ha gondolod.
Alkalmit keresel? :)

válasza:Őszintén a többség csak képeket nézeget, kunyerál. És evvel kiéli titkos vágyait.
Találkozóra elmenni nemmer.
Aki már el mer menni találkozóra és valóban akar is valamit azoknak is a nagyon nagy többségének barátnője van vagy házas és ezért csak alkalmit akar.

válasza:

válasza:Nem az aktív (vagy a passzív) az ami kevés, hanem valószínűleg kevés embernek vonzó az az illető aki így érzi, így ezzel nyugtatja magát.
Én uni vagyok de rám pl valamivel több aktív szokott írni mint passzív.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akik nem ghostingolnak és a szexen kívül másról is lehet velük beszélgetni. Korban a velem egy korúak, de inkább a tőlem idősebbek vonzanak. Én Borsod megyei vagyok és 31 éves.
A melegeknél meg sokszor igaz az a sztereotípia, hogy csak szexet akarnak. Szállnak farokról farokra, fenékről fenékre. De miért? Férfiösztönök, szexuális szabadosság?! Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért fontos csak a szex, és az intimitás, tartós kapcsolat...
Ha volt már innen sikersztori kérlek azt is írd le. Online társkereső köszi nem, inkább olyan érdekel ahol random alakulhat valami. Nem komoly kapcsolatot keresek :)
És hol/hogyan ismerkedtetek meg? Legyszi azt is írjátok, hogy most hány évesek vagytok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!