Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élő, működő INGYENES magyar meleg társkeresők, ahol jellemzően komoly kapcsolatot is keresők vannak, és értelmiségiek is?

válasza:Nincs ingyenes még heteróból sem, max. annyi hogy bizonyos funkciókat használni tudsz korlátozottan előfizetés nélkül is. A társkeresőket fejlesztők azért ölik bele a pénzt (programozás, szerver fenntartás, promóció stb.) hogy bevételt termeljen az előfizetésekből is. Sajna ez van.
Komoly kapcsolatot keresők... hát ja, de ettől a pasik többsége mindenhol elsősorban csak szexet akar akár meleg, akár hetero társkereső. Rajtad áll a szelektálás joga.

válasza:#2 az elittárs nem meleg társkereső, meg nem is ingyenes, előfizetés nélkül kb. semmit sem tudsz csinálni. Az egyetlen oldal ahol a nemek aránya nagyjából kiegyenlített. Igaz azért mert a női felhasználók többsége kb. elvált, gyermekét egyedül nevelő nő pótapuci kereső küldetésben van rajta.
Az eropolis talán az egyetlen ahol úgy-ahogy valamennyire használható ingyenesen (napi 2 levélig, ill. a chat teljesen ingyenes).

válasza:

válasza:

válasza:Ilyenre én is kíváncsi lennék, igaz 40 + osként.
Csak és kizárólag komoly kapcsolatra...
Kapcsolódó kérdések:
Tegyük fel, hogy nem róla készült a kép, de ezt ugye nem lehet megmondani ennyiből.
Kipróbáltam már az Elittársat és a Melegrandit, de ezeken még üzenetet sem lehet írni prémium tagság nélkül. Love-on is be lehet állítani, hogy kit keresünk, de ott általában férfiak írogatnak, adatlapolvasás nélkül. Most a Badoot nézegetem, ez legalább nem tűnik...
Akár komoly akár komolytalan kapcsolatokon? 21f
És hol/hogyan ismerkedtetek meg? Legyszi azt is írjátok, hogy most hány évesek vagytok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!