Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy leszbikus pár kirakja facebookra hogy kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi nem raktuk ki, hogy konkrétam egymással vagyunk kapcsolatban (tehát a nevet nem taggeltük be), csal simán az van kint mindkettónknek, hogy kapcsolatban.

Nem tartottuk jó ötletnek, ehhez senkinek semmi köze szerintem. Ha hetero lennék, se raknám ki.

2016. jún. 26. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Most ezen felvállalni, ugyan mit, minek?

Kirakják egyesek, mit reggeliztek, ebédeltek. És hogy kivel jár éppen. És jövőre más valakivel fog járni. Akinek érdekes ez az információ, lelje benne örömét. De ha már értelmesebbre használjuk a Facebookot, akkor a házasságot elég lenne kiírni oda, az publikusabb, mint hogy kinek ki az épp aktuális (akár vele egynemű, akár más nemű) párja.

2016. jún. 26. 10:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi nem tettük ki a barátnőmmel, egyikünk sem túl aktiv Fbn. Egyáltalán nem értem az embereket, hogy miért kell mindig mindent közszemlére tenni. Mindketten nyíltan vállaljuk egyébként, nem titkolózunk, csak engem ez az egész dicsekvés minden irányban a Fbn zavar.
2016. jún. 26. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
35%
Az eszem szerint ezek tipikus tini söpredékek akik a mai trendet követik, a farkam szerint pedig forró sunák, az a baj velük ,hogy sokszor nedves lesz a gatya ha nézegetem őket egymással.
2016. jún. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!