Westend-be mennyibe kerül diákoknak a mozi jegy és a táskát át nézik le kell adni?

válasza:

válasza:

válasza:" Mi olyan fontos abban a 2 órában, hogy nem bírod ki?"
Mi van? Nyilván kaját akar becsempészni.

válasza:

válasza:Szerintem egyszerűbb lenne ha leírnád konkrétan mit és milyen céllal szeretnél bevinni. Az oldal úgyis anonim, nem fog csak az ötleted miatt senki nyomozni és nem fogják éjjel a TEK kommandósai rádrúgni az ajtót.
Ha leírod, lehetne válaszolni pontosan, hogy lehet-e belőle probléma. Én még nem voltam olyan moziban, ahol táskát le kellett volna adni, meg fémdetektoros kapu, motozás van a bejáratnál.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig csak a Corvin moziműsorában láttam feliratosat feltűntetve, de az is csak 2D-s. Várható, hogy a nagyobb mozikban is lesz vagy be kell érnem ezzel a drága magyar szinkronnal?
Az emailben ugye jött a qr kód és azt írják hogy a jegykezelő alkalmazottnak kell felmutatni. Tehát akkor nem kell külön kikérni? A jegykezelő az az aki beengedi a filmre az embereket ugye? Illetve a 4DX-es filmre megyek oda ugyanúgy lehet popcornt, nachost és innit...
En melegen szeretem, regen mindig az is volt es jobb helyeken az is. Westendben jeg hideg, szar. Tudnek emiatt reklamalni? Mert jo lenne...
Fogy a hely így jó lenne foglalni, de megvenni ennyire előre nem akarom, bármi közbejöhet. Úgy láttam a vásárlásban nincs semmi lehetőség, hogy foglalt helyet fizessek. Valóban nincs?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!