Szerintetek elképzelhető, hogy a Doctor és Clara között lesz valami?
A Doktor és az útitársak közt sokféle dinamika volt már, szülő-gyerek, haver-haver, tanár-tanuló, viszonzatlan szerelmes-barát, szerelmes-szerelmes.
Valószínűleg időnként lesz valami, mert ez nem egy álszent gyereksorozat, nem hisszük el, hogy egy többezer éves lény mindenféle romantikus/testi kapcsolat nélkül él le évszázadokat.
De nem mindig hajlandó a másik fél vele utazni, vagy nincs is rá lehetősége (pl. Madame Pompadour esetében).
Amint kiderült, nem feltétlen kell humanoidnak lennie a másiknak, simán flörtöl egy dínóval is, a Tardissal is, stb.
Clara esetében én nem érzem ezt a dinamikát romantikus motiváltságúnak. Eleinte úgy tűnhetett, hogy lesz valami, Clara flörtölgetett vele (még mint dalek pl.).
Szerintem nagyon tudatosan választott a Doki új testet, és ez nem csak azért volt mert kicikizték a nemlétező szemöldökét és most durcából növesztett két bokrot oda.
Ez egyértelmű üzenet, hogy mindenkinek leessen, a Doktor nem a dilis de helyes szomszéd srác, nem keres ilyen jellegű kalandokat.
Hát az utóbbi rész után nem tudom mit gondoljak... De én nagyon nem úgy látom hogy Clara annyira oda lenne Danny-ért, valahogy "nem jön át", szerintem a bűntudata nagyobb, mivel állandóan hazudott Danny-nek, csak hogy a Dokival lehessen. Maradjunk annyiban, hogy a Doktor és Clara kapcsolata több mint különleges. Szerintem az eddigi legszorosabb ami a doktor és utitársa között lehetett. (oké Roseba szerelmes volt a doki, de valahogy az a kapcsolat sem volt ilyen mély).
Egy kis spoiler,azoknak akik még nem látták a 11-részt:
Clara gyakorlatilag becsapta átejtette a Dokit, ő meg mindent megtesz érte hogy boldognak lássa! Mi ez ha nem szerelem... mondjuk elég különös formában.
https://www.youtube.com/watch?v=QlOBmjYkgqo
Ez szerintem tök jól érzékelteti kapcsolatukat az évad során... Jah spoiler!!!
Clara visszatér a karácsonyi részben. :)
De van itt még egy fontks kérdés: Most akkor mi van Orson Pinkkel?
Ugye ő elvileg Danny és Clara unokája, de Danny a tudjátok milyen "sport" az ágyban előtt meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!