Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hikiliki kérdése:

Hogyan szerezzem vissza az volt csajom?

Figyelt kérdés
3 hónapig jártunk.Mivel szerinte a kapcsolatunk nem volt olyan amilyet akart ezért szakítottunk.Én még mindig szeretem és szerintem még én is bejövök neki de az is lehet hogy nem.Hogyan mondjam meg neki hogy szeretem de ezzel ne rontsam el a barátságunkat.Még annyit kell tudni hogy személyesen keveset találkozunk és csak facebook-on tudom neki ezt megírni
2016. jún. 21. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

:D :D :D facebook :D...

Hány évesek vagytok?? :3 Mert ez függ a korotoktól is :D

2016. jún. 21. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Okés, eléggé fura, hogy olyan fiatal lány már kapcsolatban volt :O.. 3 hónaposban :O.. WTF.. Nem tudom, kérj bocsánatot akármit is követtél el és bókolj neki :3
2016. jún. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!