Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Melyik a szebb név: Dórabella...

Melyik a szebb név: Dórabella vagy Loretta?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:03
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Miért lennének ezek idióta nevek? Csak azért, mert Te a többit már megszoktad, hogy léteznek? Gondolom valamikor mindegyiket kitalálta valaki!
2014. máj. 12. 14:05
 22/56 anonim ***** válasza:
47%

Hát a Dórabella az hülyén hangzik, és nem azért mert a többit megszoktam. A Lorettát még meg tudnám szokni, ha nagyon muszáj. De úgy látszik, hogy te már elhatároztad, hogy bármit mondunk, ezek közül fogsz választani, így akkor legyen inkább Loretta.

Nem, csak tudod, ha itt a válaszolók 90%-a azt mondja hogy idióta nevek, akkor ez 10 év múlva sem lesz másképp, mikor a lányod felnő. Aztán majd panaszkodik, hogy oviban csúfolták a neve miatt.

2014. máj. 12. 14:26
 23/56 A kérdező kommentje:
Nem még nem határoztam el semmit :) De csúfolni jobban lehetne az ilyeneket, mint: Alma, Farkas, Töhötöm, Dömötör, Taksony, Jolán és társai. Számomra ezek a ronda nevek. De csúfolni is azok csúfolnának, akiket a szüleik nem tanítottak meg a jó modorra. A szomszéd kislány például Eperke.... na mindegy, mindenkinek az tetszik, amit jónak lát.
2014. máj. 12. 14:36
 24/56 anonim válasza:
71%
Loretta :)
2014. máj. 12. 14:38
 25/56 anonim ***** válasza:
34%
És a Flóra? Abban is van "l" meg "ó" meg "r" :D és szebb, mint a Loretta szerintem.
2014. máj. 12. 14:55
 26/56 anonim ***** válasza:
44%
A Flóra tényleg jobban hangzik. A Dórabellánál meg végképp.
2014. máj. 12. 15:22
 27/56 anonim válasza:
57%

Sára? Izabella?

Mért lett divat ezek az idióta nevek használata?

neveld azt a gyereket példamutatóan, akkor is különleges lesz! Nem kell ilyen hülye neveket választani.

Igazat adok a korábbi hozzászólóknak. Ezek bizony igenis kisebbségi nevek...

2014. máj. 13. 13:09
 28/56 A kérdező kommentje:
Sára? Undorító. Az Izabella is szép, ezt is kitalálták egyszer Iza + Bella, mint Dóra + Bella....Amúgy meg mindenki azt ad a gyerekének, amit akar, nem mindenki ilyen maradi.
2014. máj. 13. 13:14
 29/56 anonim ***** válasza:
53%

Az első válaszoló vagyok.

Igazad van, mindenki úgy nevezi el a gyereket, ahogy akarja. Viszont a régiesebb, gyakoribb neveket, ne szóld le, kérlek. Biztosan van itt a válaszolók között néhány Sára, estleg elvétve Dömötör is. :) Nekem egyik név sem tetszik igazán. Nem azért, mert különleges, hanem mert furcsán hangzik. A Loretta nemannyira rossz. A Dórabellával tényleg az a baj, hogy Dórizni fogják. Vannak még érdekesebb nevek, szerintem is nézd meg őket. De ha mindenképpen ebből a kettőből szeretnél választani, akkor sincs ezzel baj. Te döntesz. Annyiban lehet érdekes, hogy mit mondanak a többiek, hogy esetleg érheti-e a neve miatt atrocitás a lányodat később, s ha igen, akkor tudod-e kezelni a helyzetet, és megértetni vele, hogy egy olyan dolog miatt élcelődnek rajta, ami nem az ő hiányosságaiból, jelleméből fakad. Ha ez nem tart vissza, akkor miért is ne? Az én nevem is különlegesebb. Csúfoltak is miatta néha, de nem lett ebből baj. Megszerettem, nem változtatnám meg. Vannak előnyei és hátrányai is.

2014. máj. 13. 13:57
 30/56 A kérdező kommentje:
Igazad van. De amúgy nem értem mit lehetne ezen csúfolni. A Lor+etta-t csúfolják, de pl. a Mari+etta-t nem? Én is csak kifejtettem a véleményem a Sáráról úgy, ahogy mások pl. a Lorettáról :)
2014. máj. 13. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!